MrSmokeWeed Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2017 9 godzin temu, Chory Królik napisał: No faktycznie roslinki super sie krzacza. Idzie jak najbardziej dobrze. Bedziesz je trenowal? Przy White Critical Express polecany jest SCROG ze względu na duże i cięzkie topy jak pisze producent ale ja zostawiam panie na luzie jak urosną tak urosną Zobaczymy co to za grubasy będą, a też nie za bardzo mam czas żeby bawić się w trenowanie i w tej uprawie odpuszczam ponieważ mam też odmiany których trenować nie trzeba. Ogólnie chciałem OG ale nie było i pani dała mi tą właśnie odmiane. 9 godzin temu, SmakMaroca999 napisał: Piekny czysty i schludny projekt aż miło sie takie coś oglada a szmata była pewnie by to wszystko tak wylizać? taki żarcik sytuacyjny heheh.Pozdrawiam i zostawiam propsa bo zapowiada sie super! No a jak Panie Smaku porządek musi być hehe Dzięki wszystkim za wsparcie i słowa które dają moc do działania. Pozdrawiam i buch z wami mordy MSW
MrSmokeWeed Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 Witam 5 dzień na flo, wczoraj był oprysk z boom boom spray a za 2/3 dziewczyny dostaną kolejną porcję nawozów BioTabs. W międzyczasie pewnie wleci mały fryzjer. Ogólnie wszystko git, podlewane co 2/3 dni po 0,7L na łeb Temperatura - Dzień 26 ~ 28*C - Noc 20 ~ 24*C Wilgotność - Dzień 55 ~ 60 % - Noc 60 ~ 65 % Dzień 30 / Flo 5 Power Plant, Northern Light, Bubblegum 3 x White Critical Express 3 x AK Kush Express razem# Tak to wygląda. Dzięki zapraszam i pozdrawiam MSW 2
Dzielnicowy Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Bardzo ładnie idą. A ten bombom spray, to do czego służy?
Dzielnicowy Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Czyli jakieś witaminy w sprayu? Warto to stosować? Jest jakaś różnica zauważalna?
MrSmokeWeed Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2017 Boom Boom Spray to w 100% organiczny, roślinny biostymulator. Zawiera naturalne aminokwasy, peptydy, węglowodany i minerały. Boom Boom Spray działa na trzy sposoby: Antystresowo: Pomaga roślinom przezwyciężyć stres spowodowany przez ekstremalne zimno, wysokie temperatury, słabe oświetlenie, odwodnienie i przeciągi powietrza. Odżywczo: Dostarcza roślinie doładowanie azotu, który wytwarza błyszczące, ciemnozielone liście, zwłaszcza w początkowej fazie wzrostu. To znacznie zwiększa możliwość pojemności fotosyntetycznej rośliny. Wzmacniająco: Stymuluje wzrost i przyswajanie składników mineralnych. Instrukcja użycia: 5 ml Boom Boom Spray rozpuścić w 1 litrze wody. Do stosowania w pomieszczeniach: Spray do zraszania rośliny w roztworze 5 ml na litr wody. Spryskaj rośliny aż do momentu kapania najlepiej tuż po włączeniu oświetlenia. Dla użytku na zewnątrz: Spryskaj rośliny wcześnie o poranku. - Rośliny matki. Spryskać rośliny 2 dni przed dokonaniem wycinki.- Sadzonki. Spryskać sadzonki dwa dni po ich ukorzenieniu.- Zmiana donic. Spryskać rośliny natychmiast po ich przeszczepianiu.- Faza wzrostu i kwitnienia. Spryskać rośliny raz w okresie wzrostu. Spryskać rośliny raz w pierwszym tygodniu kwitnienia, i drugi raz w drugim tygodniu kwitnienia. By utrwalić oprysk spryskaj rośliny jeszcze raz jeśli jest to konieczne po 5 dniach.NIE przedawkuj. BoomBoom Spray jest bardzo szybko wchłaniany przez liście. Zaczyna mieć wpływ po zaledwie dwóch godzinach. Może być używany ze wszystkimi markami i harmonogramami nawozowymi: biologicznymi, biomineralnymi lub chemicznymi. Dla gleby, Coco i w hydroponice. Przygotowany roztwór należy zużyć w ciągu 6 godzin.Po użyciu, opryskiwacz należy dokładnie spłukać wodą.BoomBoomSpray jest bezpieczny dla roślin, zwierząt i ludzi.Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, niedostępnym dla dzieci.Zgodnie z rozporządzeniem UE 889/2008, BoomBoomSpray mogą być stosowane w rolnictwie ekologicznym. Skład: Materia organiczna: 45%Azot organiczny (N): 5%Rozpuszczalne peptydy i aminokwasy roślin: 30%Węglowodany: 10% A czy jest jakaś różnica to nie wiem bo bez tego nigdy nie leciałem, ale efekty po oprysku jak najbardziej są liśćie nabierają konkretnego zielonego koloru i są mega sprężyste. Śmiało mogę polecic. 1
MrSmokeWeed Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2017 Siema Szybko napiszę co tam u dziewczyn i uciekam spać. Więc tak ; 12 dzień flo,delikatny fryzjer był w czwartek, i podane nawozy w poniedziałek (20ml Orgatrex - wzmacniacz organiczny i 1g Bactrex - organiczna bakteria glebowa) w 1L wody na roślinę ponieważ taką ilośćią już podlewam średnio co 2/3 dni. Temperatura - Dzień 26 ~ 28*C - Noc 20 ~ 22*C Wilgotność - Dzień 45 ~ 50 % - Noc 60 ~ 60 + % fotki 08.06.2017 ( fryzjer ) i aktualne fotki z dziś ; Dzień 37 / Flo 12 W planie na ten tydzień jest jeszcze oprysk BBS i być może znów mały fryzjer. Tak to wygląda i to tyle. Dzięki zapraszam i pozdrawiam MSW 2
joka.menas Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Elegantura. Konkretnie to wyglada. Brawo!
Drwal Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Piękna zieleń. Schludnie, czyściutko i przede wszystkim zdrowo. Aż miło się patrzy. Tak trzymaj do końca a będzie dobry plon
Pasjonista Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Elegancko ,tak za miesiac to bedzie ciasno
Recommended Posts