JOOKER Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Teraz, joka.menas napisał: JUz je przesadzaj! Mam nadziej z nie beda karly Dzieki za odpowiedz wlasnie sie zbieram do ogarniecia tego
JOOKER Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2017 15 dzien nl i 13 dzien ss. z jedna dzieje sie cos niedobrego wydaje mi sie ze to problem z azotem ale wstrzymam sie do jutra ze zdjeciem bo nie mam jak go teraz zrobic.
joka.menas Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Jak bedziesz robil zdj + pytania do roslin (na mysli mam zmiany lisci) to nie rob zdjpod tym swiatlem bo nic nie bedzie widac. Co do tego srodkowej to troche wyglada jak by byla przelana
JOOKER Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2017 wporzadku, dlatego napisalem ze wstrzymam sie do jutra ze zdjeciem, a co do srodkowej uwazasz ze powinna troche oddstac ?
joka.menas Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 6 godzin temu, JOOKER napisał: uwazasz ze powinna troche oddstac ? ??? Nie mam pojecia o co Ci chodzi. -Woda powinna odstac? (to na pewno, kranowa minimum 24h powinna odstac by wyparowal chlor) -Roslina powinna odstac? (Jesli przelana to napewno) Masz jakies dziury, a moze powinienam zapytac ile ich masz gdzie i jak duze sa?
JOOKER Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Teraz, joka.menas napisał: ??? Nie mam pojecia o co Ci chodzi. -Woda powinna odstac? (to na pewno, kranowa minimum 24h powinna odstac by wyparowal chlor) -Roslina powinna odstac? (Jesli przelana to napewno) Masz jakies dziury, a moze powinienam zapytac ile ich masz gdzie i jak duze sa? mialem na mysli tego planta ktorego zasugerowales, a dziury akurat w tej doniczce sa na dnia i dolnych bokach jak widac jedyna zwykla mozliwe ze przesdzilem ale podloze nie wydaje sie mokre jutro wstawie jakies fotki przy normalnym swietle
JOOKER Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) 12345 Edytowane 1 Maja 2017 przez JOOKER
joka.menas Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Zanim sie wypowie ktos z wiekszym doswiadczeniem to powiem cos od siebie. Moze za pozno je przesadziles + zbiera sie po przesadzeniu. Narazie trzeba czekac.
Miś Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Lałeś im już nawóz? jeśli nie, możesz dać 1/4 dawki.
JOOKER Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Opublikowano 1 Maja 2017 4 godziny temu, Miś napisał: Lałeś im już nawóz? jeśli nie, możesz dać 1/4 dawki. dzisiaj wlasnie polecialo coco a+b rhizotonic i cannazym ogolnie bardzo zle to wyglada?
Recommended Posts