Drwal Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Opublikowano 21 Maja 2017 Dzień 100 Flo 74 Witam wszystkich Wczoraj nastąpiła kosa. sporo tego wyszło, ale nie ważyłem mokrego, bo za dużo z tym zabawy i już mi się nie chciało. 6 osób + 7 godzin trymowania = miło spędzona sobota Za mniej więcej tydzień podam wyniki. Pozdro 1
SmakMaroca999 Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 ładnie i syto lecz na moje krzywe oko trochę wczesna kosa dla niektórych.Piękny grow jak zawsze,powodzenia w nowym projekcie. 1
Drwal Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Opublikowano 21 Maja 2017 @SmakMaroca999 Y-Griega chciałby jeszcze trochę posiedzieć, ale miała już praktycznie 100% mleka. Inne odmiany, które czas kwitnienia miały krótszy miały już ok 70% bursztynów więc musiałem kosić. Musiało iść wszystko na raz żeby zwolnić miejsce nowym panienkom
SmakMaroca999 Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 no to luz a po roślinach nie było widać tej jesieni na liściach słabo wyssysały ale to nie umniejsza temu ze grow kozak i dla mnie zawsze lecisz na pro czekam az ja będe miał taką możliwość na taki grow lecz teraz juz w NL outdoor zaczęty pozdro 1
Drwal Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Opublikowano 21 Maja 2017 Duży projekt w Twoim wykonaniu to by było COŚ! mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność podziwiać Twoje zmagania na oucie?
joka.menas Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 Brawo! Z checia wzial bym udzial w takim harvescie! Powodzonka z nowym projektem! 1
Gość Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 O kurcze, marze o mozliwosci pomocy przy takiej pracy heh. Nastepnym razem pisz jak bedzie potrzebna pomoc.
Toksyna Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 Piękny widok mega topy świetna robota ? jestem pełen podziwu dla ciebie i milo oglądać twój postęp oby w następnym projekcie wyszło jeszcze lepiej? pozdro 1
Plantator Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Dzień dobry Panie, No to żeś przesadził ładnie wyszło ale kilka dni można było poczekać no ale jak się ma babyroom i tam już następny sort rośnie to lupa nie jest potrzebna bo tnie sie tak jak zaplanowano kilka tygodni wcześniej bez względu na stan trich-ów . Nie ma nawet dnia odpoczynku ciężkie życie rolnika w fabryce :). gratki ziom za projekt . jak zwykle pro. pozdro 1
Recommended Posts