Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Dzisiaj roślinki miały łamanie nie wiem czy nie za mocno. Niestety ale nie mam czasu się nimi opiekować,  myślałem że nie zapełnią całego boxa w tak krótkim czasie.

large.DSC00493.JPGlarge.DSC00494.JPGlarge.DSC00495.JPG

Opublikowano
O 2.03.2017 o 19:13, Drwal napisał:

daj jakieś fotki całości.

Niestety mam tak boxa zbudowanego że nie mogę zrobić zdjęć całośći w boxie a żeby je wyjąć  i nie połamać to potrzebuję pomocy :)

Dzisiaj poszła druga porcja nawozu biotabs i od tego momentu lecę na samej wodzie.

Myślałem że nie będzie problemów z wysokością przed otrzymaniem nowej szafy ale niestety bez łamania się nie obeszło.

minął 3 tydzień flo

large.DSC00502.JPGlarge.DSC00501.JPGlarge.DSC00500.JPG

Gość wertykalny
Opublikowano

Kolekcja warta uwagi. Rośnie wszystko jak na drożdżach :) Gdzie kupowałeś Critical? Bo ja się głównie na nich chcę teraz opierać a kiedyś miałem straszliwego pecha bo gdzie bym nie kupił to jakość była po prostu do bani. Nachodzi mnie smaczek na Critical. Poradź coś bo chce podobne efekty :3 :3 

Opublikowano

Myślałem że dam rade w tym boxie do końca jednak lampę mogę podnieść jeszcze o jakieś 10 cm.  Czyli tak jak ostatnio siatka idzie w ruch :) na dwa tygodnie wystarczy potem jak się wyrobie panny lecą do nowego boxa.

Roślinki wyglądają ok trochę liście popalone od żarówek na szczęście topy w są całości.

leci 4 tydzień flo teraz do końca tylko podlewanie wodą.

large.DSC00505.JPGlarge.DSC00503.JPG

Opublikowano

Kończy się 4 tydzień flo, lampy wyżej juz dać nie mogę więc na razie muszę dać jakąś siatkę która zahamuje wzrost. Przy okazji wygoliłem dół roślinkom, pozmieniałem układ lamp i posprzątałem boxa :)

large.DSC00506.JPGlarge.DSC00507.JPGlarge.DSC00508.JPGlarge.DSC00509.JPG

OG kush

large.DSC00511.JPG

moby dick

large.DSC00512.JPG

Original amnesia

large.DSC00515.JPG

Critical +large.DSC00516.JPG

Do tego zdjęcia przed i po założeniu siatki

large.DSC00518.JPGlarge.DSC00519.JPGlarge.DSC00520.JPGlarge.DSC00521.JPGlarge.DSC00522.JPG

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+