Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

W temacie wpisujemy wszystko co chodzi nam po głowach. Jest to temat do luźnej dyskusji.

Masz coś pozytywnego na myśli? Może chcesz się czymś pochwalić? Śmiało napisz to poniżej.

Opublikowano

Jako wodzirej wypada mi napisać pierwszy post. Mam nadzieje że będziecie coś pisać. Żeby nie wyszło że piszę sam do siebie :D

Jeśli chodzi o to z czego ja się ciesze-  z tego że mam trochę wolnego czasu i Ak 47, Blue Dream oraz Big Devil do testowania :puff:

Opublikowano

Nie pale juz od 3 lat 3 lata temu palilem nwm jak dzieciak czasami , za kosciolem xd ale teraz prawie co tydzien jaram ziolko i mam straszny kaszel , co to moze byc?

Opublikowano

Mało trochę pozytywny ten twój kaszel Za mało danych by postwaić diagnozę.Może to być wszystko: przewlekłe zapale oskrzeli , rak płuc itp. Płuca ponoć się nie regenerują i wszelkie uszkodzenia spowodowane przebytymi chorobami zostawiają ślad na zawsze! Idź do lekarza. :doctor:

Opublikowano

Zrobiłem maść na bazie gliceryny kosmetycznej,oleju z nasion konopii oraz oleju z kwiatów konopi dużą zawartością CBD i podarowałem cioci chorej na łuszczycę bardzo zaawansowaną zredukowałem tą mascią wykwity o jakieś 60%.Pozytywne chyba co?

Opublikowano

Bardzo pozytywne.

Jak myślicie, nadawały by się nasiona konopne na kiełki? Chodzi mi o takie kiełki spożywcze.

Kiełki roślinne mają dają 80 razy więcej witamin niż roślina dojrzała. Nasiona konopi mają bardo cenne wartości. Robi się z nich, suplementy (np. na pamięć i koncentrację) itp.

Opublikowano

Znajomy nie pali ani nie wie prawie nic o marihuanie (tak są jeszcze tacy). On pali papierosa. Ja skręta.

- Bardzo ładnie pachnie to co palisz.

-  Pewnie dlatego że ty palisz sfermentowane liście a ja kwiaty. ;- ] (sativa z out)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
O 5.02.2017 o 22:39, Dzik napisał:

Znajomy nie pali ani nie wie prawie nic o marihuanie (tak są jeszcze tacy). On pali papierosa. Ja skręta.

- Bardzo ładnie pachnie to co palisz.

-  Pewnie dlatego że ty palisz sfermentowane liście a ja kwiaty. ;- ] (sativa z out)

Dobre :D

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+