Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

No lada moment przesadzę, najwyżej dam krople nawozu na weg, za dużo nasadziłem :D Planowałem jedną łącznie rośnie pięć :D Muszę się zastanowić :D

W ogóle w szkou jestem, że Ona już preflowerki ma i to już jakiś czas, w automatach tego nie było.. żeby tak szybko.

large.589ca8f2a5a56_HAWAIIANA12I12.jpg.2

Edytowane przez Killerontheroad
  • Replies 71
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano (edytowane)

Siema :D

No jest ładna, zadziorne liście takie ma i taki jasny kolorek, i pachnie ładnie :trawka:

large.HAWAIIANA.jpg.b293ba08519e55178ea1

Przesadzone wczoraj, noc spędziły w większych donicach już. Ukorzenianie wyszło na 6+ :D Korzenie naprawdę bardzło ładne i super rozwinięte.

Rosną już w większym boxie, zrobiłem nową oprawę do lampy. Trochę się te żarówy grzały, ale postawiłem wiatraczek komputerowy tak, żeby na nią wiał i można dotknąć i  trzymać żarówki gołą ręką. Jest jeszcze jeden wiatrak od coolpada do notebooków :) Roślinki ładnie się telepią.

Po przesadzeniu dodałem sporo ukorzeniacza do wody i podlałem. Myślę, że kiedy gleba wyschnie dostaną wkońcu koncetrat na wega :)

Tak sobie myślę, dni życia chyba najlepiej liczyć, od momentu kiedy zrzuciła kask z głowy nie ?

joka.menas

Zobacz jaki karzeł :Dkliknij

Opublikowano (edytowane)
O 2/14/2017 o 12:46, SmakMaroca999 napisał:

nie wyglądają na piątki.Powodzenia w drodze do celu.

Powiem Ci, że tak szybko rośnie :D zobacz w tamtym temacie są zdjęcia donic :D

Ma taki jasany zielonkawy odcień liści :D nie widziałem wczesniej takiego jasnego krzaka :D żeby tak pachniał :lisc:

large.Hawaiiana.jpg.2a76b32d8bd9d6dc6d0e

HAVAIIANA Anesia Seeds 12/12 grow form seed

large.Hawaiiana_zoom.jpg.0fd72435efa3654

A tutaj fotka dojrzałej :D Powiem Wam tak ładnie pachnie, że ciekawi mnie spalenie :D jak będzie

large.Hawaiana.jpg.f18192f25fcc2827bdfb8

Opublikowano (edytowane)

:elo:

15 dzien. Podawaj jeszcze jaki dzien, bo szkoda marnowac czas na szukanie.

Jaka ziemia, bo nie moge znalezc? Mozesz tez polozyc cos aby bylo mozna porownac wielkosc.

Moze taka jasna odmiana. Ladnie idzie, bardzo mi sie podoba :zajebiscie:!

Edytowane przez joka.menas
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+