Scooby-Doo Opublikowano 24 Września 2016 Autor Opublikowano 24 Września 2016 Dzięki , dzięki Czas na mały up. Wszystko OK , reweg powoli do przodu - myślę , że na koniec starczy na dwa , trzy lolki BigBang prawidłowo jak na 7 dmy dzień. A na deser kilka fotek: RedPoison REWEG & BigBang dzień 7 2
przezorny Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 Widzę, że nasze roślinki małe są praktycznie tego samego dnia. Bardzo ciekawe jak będą się rozwijać. Pozdrawiam 1
Miś Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Może zostaw zalążki bocznych gałęzi przy harveście, tych na dole w rewegu, to odbije 2 raz 2
Scooby-Doo Opublikowano 25 Września 2016 Autor Opublikowano 25 Września 2016 @przezorny - no zobaczymy będzie co porównać @Miś - hehehe raz wystarczy Więcej zombiaków mi nie trzeba Pozdrawiam
bart85 Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 No prosze a z rewega niedlugo bedzie juz mozna lolka krecic 1
Scooby-Doo Opublikowano 25 Września 2016 Autor Opublikowano 25 Września 2016 No jeszcze z 3 tygodnie i coś się ukręci No , ale sam wiesz , że tu nie chodiło o wynik Nigdzie jeszcze nie widziałem rewega z afa i ciągle jestem ciekawy jak to będzie na koniec. Nawet zaczyna coś się szronić gdzie niegdzie no poprostu szał Ciekawy też jestem jak ten cały/a BigBang bo jeszcze nie miałem tej odmiany. Ale coś bardziej mnie korci żeby następnym razem powrócić do mojej starej koleżanki WhiteRuskiej i tylko od Bulk'a - pamiętam , że tamte ruskie od Bulk'a były dobre.
bart85 Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 Big Bang Auto to moj pierwszy krzak ever... pod CFLkami wyrosl i okolo 10g mi dał Pamietam ze przesuszylem podczas suszenia, ale i tak dawało radę to ziółko Powiem Ci że Bulk to Bulk... jeszcze zadna z pestek z Bulka mnie nigdy nie zawiodła, a z innymi to roznie bywalo... 1
Scooby-Doo Opublikowano 28 Września 2016 Autor Opublikowano 28 Września 2016 @bart85 - No właśnie wiem ,bo mnie Bulk też jeszcze nie zawiódł - no może oprócz rozmiarów AutoBlackMazarXL , bo nie była wcale XL - ale kolorek miała galanty i smakowita była Jutro zrobie mały upik - to porównamy co trzeba Pozdrawiam
Scooby-Doo Opublikowano 29 Września 2016 Autor Opublikowano 29 Września 2016 OK , czas na up Fotek tym razem dam trochę więcej - szczególnie , że zombie po RedPoison łapie trochę czerwony kolorek - szkoda , że musiałem czekać na reweg żeby to zobaczyć BigBang - prawidłowo jak na 12sty dzień - narazie dostaje tylko PowerRoots @PLAGRON , a wczoraj dostała pierwszy oprysk z McCream Widzę już zalążki preflowerów , więc jeden dzień szybciej niż ostatnio RedPoison REWEG & BigBang dzień 12 2
Recommended Posts