bart85 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 nieee, ale spokojnie upchne tam 4 doniczki po 4 litry co mi szkodzi sprobować tym razem 4 wysiać - zobaczymy co z tego będzie a co do bioemów to kiedy tego używać @Scooby-Doo? moge np. dodać do pierwszego podlania zeby lepiej roślinki się ukorzeniały?
Scooby-Doo Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2016 @bart85 - teoretycznie możesz - ale nie ma to sensu w przypadku nawożonej ziemi. Stosuj BioEmy raz w tygodniu , po podlaniu nawozami. Do ukorzeniania lepiej zastosuj ukorzeniacz - nie dlatego , że Emy się nie nadają , tylko że nie wiem jak zareagują na nawozy w ziemi przy małej sadzonce - wszak to żywe organizmy @Drwal - haha Dzięki - taki krótki ten "kozak" ale zawsze Pzdr
Killerontheroad Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Scooby-Doo Chcę Cię przeprosić , przepraszam Scooby-Doo
bart85 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 @Scooby-Doo czyli proponujesz podlewac woda z nawozami i kolejne podlanie woda z Emami? okej.. Emy zamowilem bedzie na nastepny grow
Scooby-Doo Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2016 @bart85 - tak np: woda , woda+papu , woda+emy - choć nie musi być co 3cie podlanie , można rzadziej Szczególnie jak przesadzi się z nawozami - np. blok azotu.
Scooby-Doo Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2016 Cheese Skunk Auto - ścinka. Ścinka była dzisiaj z samego rana - wystarczy już dla serka - jest moc - był mały test. W sumie jak na takiego skrzata to wynik jest całkiem dobry Ale zapaszek i smak jest Nawet suszony na szybko sampel był w uj smaczny Na mokro wyszło 80g z małym haczykiem - czyli ok. 20g suszu powinno wyjść. CheeseSkunkAuto dzień 61 - ścinka
Dzielnicowy Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Wyrósł jeden tłusty top ? Mogłeś te liście bardziej poobcinać, to by jeszcze lepiej wyglądało.
Recommended Posts