Scooby-Doo Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Opublikowano 23 Listopada 2016 Jak pisałem wcześniej , ścinka miała nastąpić dzisiaj - i tak się też stało Temat wył wystarczająco dojrzały. Mleko z małą ilością bursztynów. Jestem trochę więc mogę pisać nieskładnie i nieładnie W ch..j roboty z nią było przy trymie , mimo , że większość liści była mocno żółta - to było sporo ciachania - zeszło mi się dobre 2 godziny. Sekator nie dotarł na czas więc musiałem się je..ać nożyczkami. Głównej łodygi nie ściąłem - nie bo szans. Poleciałem wszystkie boczne. Ogólnie wynik mnie baaardzo pozytywnie zaskoczył - wyszło prawie 210g tematu Będą w tym ze dwie , trzy łodygi - ale krótkie i nie za grube , więc trochę trzeba by odjąć , ale już nie miałem siły się z nimi bawić. Fotki poniżej , tak jak pisałem - przed wycięciem liści , po i tematu na wadze: BigBangAuto dzień 68 - ścinka
Miś Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 No to smacznego, teraz Cheese będzie miał miejsca "trochę". Co next?
bart85 Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 i pieknie wyszlo @Scooby-Doo tylko nie ulegaj pokusie, niech dobrze wyschnie i przynajmniej z tydzien niech posiedzi w słoju, a bedziesz miał zacne palonko z 40g suszu bedzie ja nigdy tyle z 3 autosów nie wyciagnalem, a Ty z jednego
Scooby-Doo Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Opublikowano 23 Listopada 2016 @Miś - Dzięki Teraz będzie Purple Kush @bart85 - spokojnie , już powoli znika - odejmując nawet 10g na patyki to spokojnie powinno wyjść 50g palenia Dziękóweczka
Killerontheroad Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 ale masz dużo jarania ciekawe jak pachnie
Drwal Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 Gratuluję finiszu Aż ślinka leci jak się patrzy. Takie słodkie, takie tłuste Życzę smacznego
Plantator Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 Tłuste że aź kapie .☺ Piękna robota! Gratki i smacznego ziom.
Scooby-Doo Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Opublikowano 24 Listopada 2016 Dzięki Panowie powiem tyle , odmiana medyczna - to jest na pewno. Spokój , relaksik i MEGA gastro - MASAKRA - można nażreć się za dwoje i spać za troje. Pzdr
Scooby-Doo Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Opublikowano 25 Listopada 2016 Dobra , czas na kilka zdjęć karła...tzn. serka - jest malutki - 24cm , ale ładnie się ubija i może coś z niego będzie Coś marudzi ostatnio na niedobory - ale nawozy AN dostaje tylko raz w tygodniu - wdłg. tabeli AN CheeseSkunkAuto dzień 51
Kamil12 Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 Mała bo mała, ale coś z niej na pewno będzie?. Co do tematu wyżej to Mega zajebiście SZACUN za dobrą robotę!!!!!!
Recommended Posts