ROWER Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Siema mój tegoroczny outdoor to: -1 x Jamajka x GG / Beebok -1 x AK47 x Hindu Kush / GGS -1 x Purple Maroc x Diesel Berry / GGS -4 x AK47 x SHB / Tasty -4 x AK47 x SKW/BH / Tasty -5 x Auto Viking Thor / Norden Seeds -3 x Auto Big Bud / Victory Seeds -2 x Auto AK47 / Orion -2 x Auto OG Kush / King Seeds, Gnomeseeds chyba wszystko jak o czymś zapomniałem to dopiszę jeszcze, teraz szczegóły techniczne -dołki po ok 20 L ziemi uniwersalnej, -nawozy WEG BioGrow, Biohumus, FLO BioBloom, TopMax, No Mercy Sweet Jane I i II. -z preparatów jeszcze Anti Bissan, Automaty jeszcze nie na spocie, polecą jakoś za tydzień może dwa, seozny na spocie już ze 8 może 10 dni Kolejny UP ze spota już pewnie z automatami. Tyle ode mnie. Pozdro. ROWER. 1
zasobnik Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 a czy te panny co są 4 w jednym dołku to nie za blisko siebie??
ROWER Opublikowano 15 Września 2016 Autor Opublikowano 15 Września 2016 Siema, sorki że nic nie pisałem. Dziś to nadrobimy. Fotorelacja w jednym poście, ale może to i lepiej, więcej treści mniej pierdolenia. Jak widać automaty poszły pod kosę, sezony dalej szaleją. Z 7 automatów które w sumie były pokarlone na wegu bo w małych kubeczkach były pierwsze cztery tygodnie he ale jakoś poszło liczę na jakieś 200g z tego, a z sezonów jeszcze z 3 razy tyle ;p no ale nie zapeszajmy zobaczymy co będzie. Pozdro. ROWER. 1
Recommended Posts