-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Pierwszą dawkę nawozów możesz podać po około 14dniach i nie więcej jak ⅓zalecanej dawki. Ewentualnie nie wiem jak teraz wpłynie na przelanie pobieranie składników ale możesz też zacząć karmić jak pojawia się pierwsze niedobory. A to dlatego że te nawozy działają i są dostępne dla roślin od razu po podaniu i szybko nadrobisz niedobory. I wiesz co dałeś mi dobry pomysł bo zaczynam nowy projekt i zrobię takie małe porównanie nawozów od GHE TA Terra Aquatica pro organic i tripart. Możesz odwiedzić mój kanał na YouTube tam też chyba nagrywałem coś o nawozach ale nagram chyba taki specjalny właśnie o nawożeniu a drugi o podlewaniu. Będziesz miał odniesienie -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Na jakiej mocy masz lampę? Bo rosną jak szalone. -
Przez Robsonek · Opublikowano
Nie wiem jaka potraktowałem jako sezonówke He he nie zależy mi na czasie tylko dobrego palonka No Rysiu ty to byś chyba mokry krzak jarał jak by dało rade he he a curing spoko luzik na święta Mikołaj przyniósł he he 😁 😁 😁 😁 😁 😆 😆 👍. Najlepszego w nowym roku
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts