Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

I finalica automazarów. Od końca4 początku piątego tygodnia są pod ledem 84W i w większym boxie. Ostatni tydzień czy 10 dni to już nic nie dostawały. Raz tylko trochę wody. Liczę na 50-60g z dwóch. Wcześniej spaliłem próbkę i powiem wam, że to lek znieczulający :) Po lolku jakbym stracił możliwość odczuwania bólu, złych myśli, trosk, zmartwień. Coś pięknego. Ciekawa odmiana.large.am6.jpglarge.am5.jpglarge.am4.jpglarge.am3.jpglarge.am2.jpglarge.am1.jpg

A taki potencjał mają w doświadczonych rękach, z dobrym światłem i nawozami.

Potwór nie roślina :) Moje, to jak piczy kłak przy tej.

• Upvote 3
Opublikowano

Dziękują Vito. Nie mam niestety nic powiększającego. Ale palenie i tak jest pierwsza klasa. Dym pachnie pięknie. I w ogóle nie drażni gardła. Jak aksamit. A haj jest świetny. Nie za mocny, nie psychodeliczny, nie schizowy tylko połączenie euforii i znieczulenia. Super odmiana. No i sen jest po niej potężny.

Opublikowano
2 godziny temu, Rysiu napisał:

Dziękują Vito. Nie mam niestety nic powiększającego. Ale palenie i tak jest pierwsza klasa. Dym pachnie pięknie. I w ogóle nie drażni gardła. Jak aksamit. A haj jest świetny. Nie za mocny, nie psychodeliczny, nie schizowy tylko połączenie euforii i znieczulenia. Super odmiana. No i sen jest po niej potężny.

Po której dokładnie odmiane jest taki haj?

Opublikowano

Po tym automazarze. Ale trzeba z nim uważać. Chory towar. Zajarałem i oglądałem mecz Walia - Belgia. I po meczu przez pół godziny nie mogłem uwierzyć, że Walia awansowała a my nie. No i się popłakałem ze smutku. I tak sobie lekko szlochając, nagle myślę, co jest ku**a? Płaczę po jaraniu? I nagle w mega śmiech i stwierdziłem, że muszę jeszcze zapalić. Ale to już było za dużo. Potem jak sie położyłem, to niedobrze mi było i jakieś drgawki mnie zaczęły brać. Ale na szcvzęście szybko zasnąłem.

Po 4 dniach suszenia wyszło 86g :D Jestem w małym szoku. Wcześniej urwałem ze 2 to by było 88 :D Ale czuję że i tak jeszcze troszkę straci na wadze, chociaż teraz już wydaje się być w sam raz. Zużycie energii , to około 135kWh. 1kWh jest u mnie około 0.6zł, to daje jakieś 81PLN za prąd. Czyli około 1PLN/1g :) Całkiem spoko. Temat można zamknąć. Do bożego narodzenia mam co palić.

• Upvote 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Rysiu napisał:

Po tym automazarze. Ale trzeba z nim uważać. Chory towar. Zajarałem i oglądałem mecz Walia - Belgia. I po meczu przez pół godziny nie mogłem uwierzyć, że Walia awansowała a my nie. No i się popłakałem ze smutku. I tak sobie lekko szlochając, nagle myślę, co jest ku**a? Płaczę po jaraniu? I nagle w mega śmiech i stwierdziłem, że muszę jeszcze zapalić. Ale to już było za dużo. Potem jak sie położyłem, to niedobrze mi było i jakieś drgawki mnie zaczęły brać. Ale na szcvzęście szybko zasnąłem.

Haha to grubo @Rysiu zacny towar musi być jak tak rozpierdala banie całkiem spoko :laugh: Zapas własnej roboty i to się liczy :zajebiscie: Jeszcze raz GZ !!!

Pozdro

• Upvote 1
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+