Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Szybkie pytanie, czy ocet balsamiczny nadaje sie do zbicia Ph wody, gdyz woda ktora stoi juz 2 dzien Ph w niej ciągle rośnie z 7,5 do 8,2

Dolałem octu balsamicznego i zbiłem do 5.5 tylko czy taki ocet nie zaszkodzi pestkom?

Opublikowano

Daj do zwykłej wody ja mam wodę 7.2 i nic się nie działo podczas kiełkowania na 5 pestek mam 5 krzaków więc ok tylko później kontroluj PH ja dodaje normalnego octu i jest ok rośliną nic nie jest.

Opublikowano

najbezpieczniej kup w growshopie ph- i po klopocie a butelka starczy ci na kilka upraw z octem bywa roznie.Co do odmian jakie masz to moga być powinno sie wybierac takie ktore maja stosunek CBD i THC 1:1 nastepnym razem polecam tobie odmiany z CBD Crew,Dinafeme i Medical Seeds.Jedna z lepszych odmian medycznych jest tez Canatonic z Resin Seeds.Pozdrawiam i z fartem!

Opublikowano

Ok, dzięki za odpowiedź, niestety z przykrością musszę stwierdzić, że nasionka wsadzę do wody dopiero w przyszły piątek, gdyż w poniedziałek rano lece do Polski, sytuacja awaryjna - więc sadzenie dopiero po powrocie.... Następny UP dam dopiero jak dziewczynki wyjdą na świat :) ... razem z fotorelacja:)

jeszcze raz wszystkiego dobrego wszystkim życzę!!!\

Z fartem

Opublikowano

Bardzo proszę o pomoc, mam te trzy ziemię które są na zdjęciu. Powiedzcie proszę czy ja te ziemię mam wymieszać wszystkie razem czy np. light do sadzonek a canna professional plus to do docelowych donic? Bo wyczytalem że panienki nie lubią zbytnio przesadzania do innych gleb i najlepiej jest wszystko robić w jednym. rodzaju gleby. No a mi sprzedali 3 rodzaje. jak to ugryźć?

Opublikowano

jak masz autoflowery to lepiej nie przesadzaj, normalne jak delikatnie to zrobisz to nic im nie bedzie. Wiadomo ze od poczatku lepiej trzymac w docelowym miejscu. Co do ziem to po przemieszaniu muisz zbadac ec i ph bo moga wystapic niedobory chodz ja bym ich nie mieszal, czesc bym rozsadzil w takiej a czesc w takiej ale moze ktos ma inne doswiadczenia w mixowaniu ziemi.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+