Scooby-Doo Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2016 @Drwal - dokładnie tak dali opis , że niby XL a będzie najmniejszą panienką pod tym światłem Ale za to szybko przybiera na masie i pąki poochną ładnie. @Lazania - pewnie wrzuć zresztą wiem z własnego doświadczenia , żę pojemność donicy przy auto nie jest aż tak ważna jak przy sezonie - tzn. nie żeby w kubkach od kawy sadzić , ale od tych 3l to już można śmiało sadzić - i o ile się nie spieprzy czegoś po drodze to może być naprawdę fajnie na koniec @Pasjonista - to , że napuchnie to nie wątpię - to dopiero dziś 32 dzień życia , jak pożyje sobie spokojnie miesiąc z okładem to będzie naprawdę ciekawie na koniec - co prawda nie spodziewam się niewiadomo jakiej ilości , ale ok. 2 dyszek smacznego owocowo-colowego ziółka będzie A w tym czasie powoli będzie dochodził sobie Royal Dwarf ' ik @Smaku - Dzięki , pewnie najważniejsze , że zdrowa i spokojnie kwitnie @Miś - hehe dokładnie Dzięki Do następnego 1
Scooby-Doo Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2016 @Drwal - no może nie aż taka XS , ale XL napewno nie Wygląda podobnie - co do razmiarów - co Amnesia pod tym LEDem. Ale czarna "franca" jest faktycznie
Drwal Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 @Scooby - tylko, że Amnesia oprócz głównego szczytu miała jeszcze boczne 1
Scooby-Doo Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2016 No nie da się ukryć No zobaczymy jak będzie na koniec z tą MAKUMBĄ
UndeRtakeR Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 @Scooby Meega wygląda ta czarnulka 1
bart85 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 fajnie Scooby ładnie kwitnie co najwazniejsze a kiedy nowa panna wjedzie do boxa? 1
Toksyna Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Fajny czarnuch rośnie tylko dziwne te liście ma. Ale widać, ze ładnie puchnie. 1
Scooby-Doo Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Dzięki Panowie Dziś dostaje pełną dawke nawozów dopiero po raz 1wszy Do następnego Pozdrawiam
zasobnik Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 ciekawy jestem jak będzie z jej kolorkiem przed samym ścięciem 1
Recommended Posts