Łowca Kurdli Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 piękniutka a zwija się bo ją za bardzo przytulasz , też mam taką jedną niedotykalską zdzirę Z Fartem 1
zasobnik Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ślicznych kolorków dostaje, tylko to zwijanie niepokojące... 1
PanikaGoryla Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zlowieszcza panienka hihi a moze to od temperatury? Roslina zmniejsza powierzchnie liscia aby pochlaniac mniej ciepla? Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka 1
bart85 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Scorp faktycznie jest black fajnie wyglada Ale wogole sie nie rozrsla naboki tylko ja wyciagnelo tak jak kiedys mojego hash planta tylko pod starym swiatlem. zapraszam na wynik koncowy z northena w temacie w szpitalu konopnym 1
zasobnik Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Jak od temperatury, to raczej za niskiej skoro się zawinęła i ten fiolet wyskoczył. Tak zachował mi się ser w październiku na out 2
PanikaGoryla Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Jak od temperatury, to raczej za niskiej skoro się zawinęła i ten fiolet wyskoczył. Tak zachował mi się ser w październiku na out haha tyle ze to kolorowa odmiana xdd 1
PanikaGoryla Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Masz niskie PH ziemi .A przy niskim ph niepowinna byc blada roslinka?Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka 1
Scooby-Doo Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dzięki Panowie PH i EC w normie - jak zawsze przy Emach Więc to odpada. Zresztą tak jak pisałem wcześniej - mnie to nie przeszkadza.Skoro parametry wszystkie są w normie - niech ją skręca - widocznie tak lubi Na wszelki wypadek kilka podań samą wodą. 1
SmakMaroca999 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 wszystko ładnie a to że takie liście to gen miałem jedna taka na swoim White Dogu i nawet na outdoorze miałem trzy Durbany co też takie liście miały tak że jest zdrowa.Szkoda że nie poszły boczne odrosty tylko idzie w jedną maczugę.Pozdr. 1
Recommended Posts