lolo Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 ładnie sunt ładnie to na ł****u ? bo widziałem jakieś ślady w trawie niedaleko naszego zeszłorocznego spota , fajne te lr balkonowe , nie masz tam jeszcze jakiś pesteczek LR na zbyciu? Bonawentury, zajebiste odmianki te do boxa ciekaw jestem tego Bonawentury napisał(a): 2x ChemdogDDxSensi star a tu fotki z piątku po 2 tygodniach od sadzenia zginęły 3 roślinki a hot mix wsadzone do ziemi nasionko bez kiełkowania ładnie wyrosło 😎 pierwsze 2 zdjęcia to ta roślinka znaleziona na starym spocie /admin - linki do zdjęć nie działają/
Rafael31 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ładnie WS się rozrasta to zrobiłem foty przed naginaniem. Po nagięciu szczycików. /admin - linki do zdjęć nie działają/ Po nagięciu. /admin - link do zdjęcia nie działa/ Ciekaw jestem tego palonka jeszcze długo będe czekał ale już pachnie owocowo-pokrzywowo.
lolo Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 ładnie panowie ładnie a tu foty z najwczesniejszej wyprawy na spota w mojej karierze o 4 w nocy stwierdziłem ze spać się już nie opłaca i zebrałem się na spota foto porannego krajobrazu wynurzającego się zza gęstej mgły /admin - linki do zdjęć wygasły/ a tu strumyk na rurze szamałem śniadanko /admin - link do zdjęcia wygasł/ tu jakies dziwne wodne żyjątka podobne do chrząszczy ale chrząszcze nie pływają a jak wrzuciłem kawałek bolki do wody to zaraz go obsiadły i szamały w 3H tam tego było /admin - link do zdjęcia wygasł/ a tu lądujący samolot /admin - linki do zdjęć wygasły/ ta mgła + różne dźwięki lasu i łąk przyprawiało o dreszcze jeszcze przed lolkiem po już nawet nie wspomnę jeszcze jak dochodziłem do spota to 150/200m dalej w zagajniczku słyszałem dzika im bliżej spota byłem tym więcej i głośniej kwiczał aż się bałem ze zaraz się wyłoni z tej mgły ale w końcu przestał choć nadal słyszałem jak chrumka i ryje w błotku aż w końcu się zeschizowałem od tych wszystkich dźwięków i zamiast posiedzieć na spocie spieprzyłem na śniadanko nad strumyczek bułeczki + kawa + joincik o 06:30 w takim miejscu to coś pięknego :zbakany: a tu foty roślinek pierwsze 3 foto to ta znaleziona /admin - linki do zdjęć wygasły/ ta roślinka , najładniejsza i już obsypana żywicą . auto to nie jest płci tez nie pokazała nawet , dziwna sprawa z ta żywica ze już tak wcześnie ale myślę ze będzie to panna /admin - linki do zdjęć wygasły/ niektóre małe trochę jak na miesiąc choć może na oucie to normalne nie wiem to mój w sumie drugi outdoor roślinki mają po ok 38 dni i jak narzazie tylko 4 roślinki nie przetrwały nawozów jeszcze nie dawałem na początku tylko saletra + florovit z dolomitem dzis miałem sypnąc tez saletry i tego florovitu ale przez dzika nic nie zdążyłem aha i 2 albo 3 roślinki coś mi sfimowało ale sie trzymają pozdrówka
Medicaluser Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Witam a o to moje automaty które sie meczą mają około 30dni wziełem je dzis podsypałem nawozem do pomidorów moze cos z nich bedzie jeszcze i sorka za słabą jakosc fotek ale cos telefon sie pruje /admin - linki do zdjęć wygasły/ 5krzaczków i jeden z fimowany przez sarne zapewne
Rafael31 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Fotki lepszym aparatem. Ładnie jest ale mysle ze jeszcze nappuchną jak myslicie? miałem tylko jednego automata w życiu wiec nie wiem jeden topek już się powoli suszy. Zapach jest nieziemski. Roślina w doniczce widać że ma malo azotu zato ta 2 ma mocny zielony kolor, dobra ziemia Pozdroo. /admin - linki do zdjęć wygasł y/
Cilas Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Jako posiadacz MM tez dodam coś od siebie. Roślinki karłowate bo spędziły trochę w małych kubeczkach jednorazowych. Korzenie już nie wyrabiały od tego światła Wczoraj wysadzone. 1. /admin - link do zdjęcia wygasł/ 2. /admin - link do zdjęcia wygasł/ 3. /admin - link do zdjęcia wygasł/ 4. /admin - link do zdjęcia wygasł/ 5. /admin - link do zdjęcia wygasł/ 6. /admin - link do zdjęcia wygasł/
Medicaluser Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Witajcie dzis byłem na spocie Dr zatakowała plesn fotka1 - /admin - link do zdjęcia wygasł/ Nastepnie Ak pozniej HK.na tej fotce co są 2 krzaki pierwszy to HK a 2 AK /admin - link do zdjęcia wygasł/ Panowie i Panie piękne krzaki :] /admin - link do zdjęcia wygasł/
Medicaluser Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 i o to ostatnie juz fotki ze spotu .Zdjecia były telefonem robione dlatego taka słaba jakosc. Na fotkach znajdują sie Ak ta chudsza i Hk grubsza ale za to mniej zywicy ogólnie ak jest bardzo ciekawą odmianą i bardzo mi sie spodobała zobaczymy jak w smaku wyjdzie :] Ak- /admin - linki do zdjęć nie działają/ ostatni HK
SpoKo! Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 /admin - link do zdjęcia nie działa/ Mama Mia
Medicaluser Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Spocik nr 2 -czyli ostatni taki mix -E sativa -swed edi.p1, jakos bardzo słabo im idzie mało fotek zrobiłem dzis je podlałem Humovitem eko :] tu meski dzis wyrwany - nie wiem czy nie zapylił lekko innych krzaków /admin - linki do zdjęć nie działają/ Krzaczki af od Grzesia są bardzo smakowite i bardzo ładnie wyszło nawet ładny plon przy 3krzakach ok 80g suszu otrzymałem :] Teraz porównam zwyczajne odmiany jak sobie poradzą w naszym klimacie
Recommended Posts