mooniek13 Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Killer queen, California orange bud Killer queen, Sativa spirit, menior,
mooniek13 Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Opublikowano 21 Marca 2008 California orange bud F2, 46-sty dzien uprawy, kwitnie 16 dni Dutch dragon femi - paradise seeds , kwitnie 12 dni fruitbowl x white russian x durban poison, kwitnie 12 dni Killer queen, kwitnie 24 dni, zapierdala jak rakieta, szybki prawie jak lowryder hehe
mooniek13 Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Opublikowano 30 Marca 2008 Box, od lewej - California orange w niebieskim wiaderku, dalej Super skun x swiss men, killer queen, FBxWRxDP po prawej i na pierwszej linii dutch dragon lewa KQ, prawa FBxWRxDP lewa sativka z palenia, prawa california Dutch dragon ,kwitnie 23 dni FBxWRxDP, kwitnie 23 dni, pheno raczej durbanowe Killer queen, kwitnie 35 dni sativka z palenia, kwitnie 35 dni.
Gość Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 roslinki z OP /admin - linki do zdjęć nie działają/
Bundok Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Wskażę niewiele indoor 3 tygodniów od pestki. Blueberry DP (fem): Soma's NYC Diesel: I jeszcze kilka foto: Cześć z Rosji! Ładnych urodzaji, kolegi!
Dawid.sz Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 witam daje moje pierwsze fotki z tego sezonu oto one no to narazie wszystko 2 ostatnie zdjęcia to passionki a wszystkie pozostałe to LR ale mam pytanko co do 2 zdjecia od gury czemu ta 1 ma opadniete liscie przeciez ta 2 nie ma tak aha i ta pierwsza jeszcze bardziej jest zielona od tej drugiej to coz moze znaczyc ? a tak pozatym jak sie wam podobaja moje maleństwa
Dawid.sz Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 jak sie wam podobaja aha pytanko co do 2 i 3 zdjecia niewiem czemu ale jakos jej liscie dziwnie sie robia zułtawe nawozu dałem i nic bo jeszcze inne lr kture sobie dalej rosna to sa mocno zielone a ta ma cos jasnawe zielone liscie czemu tak jest ??
lolo Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 siemanko dawno tu nie pisałem , w skrócie powiem ładne krzaczki i spoty i wszystko ładne tam wyżej ^ a ja dziś na polu bylem z ziomeczkiem saren od zajebania 4 wybiegły z lasku zaraz obok spota ale w okolicach spota śladów nie było jednak te piękne stworzenia czują ze tam ktos chodzi i nie podchodzą niestety DR posadzone 7 kwietnia nie przeżyły a raczej przeżyły ale je wyrwałem bo zal było patrzeć przez ta susze prawie nic nie urosły może z 2 cm a łącznie miały max 10cm a ziemia taka zeschnięta ze ja cie pie***** ale topki małe były i już schną zawsze to coś najgorsze jest to ze na 5 posadzonych były 4 i wszystkie damki :x a teraz dobre informacje 😎 poszła wreszcie pierwsza partia normalnych roslin na nowego spota z zajebistą brązową ziemią zobaczymy co w niej wyrosnie ciekawego ziomuś skopał 2 spoty a ja tylko siedziałem i sadziłem i a oto efekt tej ciężkiej pracy mój spocik i 25 malutkich rosliek /admin - linki do zdjęć wygasły/ drugi spot jest taki sam 20m obok i narazie rośnie tam 13 roślinek które dałem ziomkowi za ta robotę , nie mam foty bo już mi się nie chciało skakać przez ta trawę o kulach w ogóle jaka akcja idziemy na spota ścieżka wzdłuż torów a tu nagle jakieś auto jedzie w nasza stronę 3 gości w czarnych mundurach jeden podobny do gościa który mi przeszukanie robił na chacie :? ja juz bylem posrany za przeproszeniem ale jak podjechali bliżej wyczaiłem naszywkę "służba ochrony kolei" od razu kamień z serca ♥ jeszcze cos chcialem napisac ale zapomnialem a zaraz chyba zasnę o 8:40 wyruszyłem z domu na spota a wróciłem przed chwilą ale warto było pozdro zielona drużyno a teraz módlmy się o deszcz PS mialem 4 jeba*e kleszcze , na szczęście siedziały na skórze żaden się nie wbił bo ja gruboskórny jestem i w ogóle kleszcz miał szczęście bo jak by się napił tej krwi to ja go nie widzę i te sprawy hehehe pozdro raz jeszcze
Rafael31 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Ale robota zrobiona a Ty tylko siedziales, dobrze masz widze czymkolwiek poochraniane. przekapaliscie tylko glebe czi domieszka ogrodowej? Bo faktycznie cudna aż brunatna gleba.
lolo Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 nie ziemia w 100% ze spota jak to WeeWeed albo Byndzek stwierdził wygląda na glebę klasy II wiec dobra nawet bardzo wzbogaciłem ją florovitem NPK [MgO + SO3] 11,4-9,2-16,8 [3,8 + 14,0] z borem , miedzią , molibdenem i dolomitem w dawce trochę mniejszej niż zalecana i saletra amonowa w dużo mniejszej dawce na okolo spota tez sypnąłem żeby trochę trawkę wyjebalo do góry będzie zajebisty kamuflaz no i woda z pobliskiej rzeczki :] a tutaj dwie roślinki na innym spocie , prawdopodobnie pestki spadły z krzaczków w tamtym roku przy zbiorach i przezyly tyle czasu żeby teraz mnie uszczęśliwić ciekawe co to urośnie /admin - linki do zdjęć nie działają/ a tu taki widoczek te drzewa w oddali podobają mi się w *** takie kolorowe po zbiorach na miejscu spota stawiamy namiot z ziomkiem i jemy halo grzybki i nie ma bata ze nie tak sobie dziś ustaliliśmy /admin - linki do zdjęć nie działają/ sadzoneczki /admin - link do zdjęcia nie działa/ tak takie lepkie błotko a tam gdzie spot to dawno temu były pola uprawne tak mi się zdaje bo ta rzeczka wygląda na rów nawadniający a jak w zumi patrzyłem to całe kilkadziesiąt/kilkaset hektarów łąki jest "poprzecinane" takimi rzeczkami i ogólnie widsac tam bardzo dawną działalność człowieka Cytat A ten patent na sadzonki widze ze zastosowales taki jak mowil chyba GanjaFarmer. Życze szczescia i pozdrówki tak dokładnie , dzięki i wzajemnie
Recommended Posts