mustafa Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Witam. Na poczatek warunki Oswietlenie panel phytolite gx400 system autopot EDIT bio tabsy oczywiscie ale kranikiem steruje ręcznie odkrecanie wody bo nie mam zaufania ze mnie nie zaleje cos siatka wentyl kanałowy z regulacja temp 24-26 stopni dogrzewanie grzejnikiem odmiana (dopisze jak znajde opakowanie ) przewaga indyjki EDIT critical kush z barney farm mam dwa programatory jeden na 18/6 drugi 12/12. Podmienilem programator zeby przejsc na flo ale cos nie zastartował i ze 3 dni swiecil 24/0. Jak sie skapłem poustawiałem 12/12 go. Od jakis 2 tyg sa juz na flo. Panel przełaczony na flo. Co mnie trapi to to ze slabiutko zbieraja sie do indukcji. Wyskoczylo gdzieniegdzie włoski białe pojedyncze i nie rozwijaja sie dalej.Oblały sie zywica zap[ach sie zwiekszyl ale nie chcą kwitnac.zmniejszylem im dzien jeszcze o 15 min . ale nadal słabo. Co moze byc nie tak ?
GrowLike! Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 poczekaj... wszystko zależy od odmiany... średnio 14 dni i sie przełączają ... ale może tej odmiany potrzeba więcej czasu!
mustafa Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Opublikowano 5 Marca 2016 odmiana to critical kush z barney farm
Recommended Posts