zasobnik Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zrobię jak piszecie. Ale rozumiem że z florovitu a nie trypacka?
PanikaGoryla Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 To byla przenosnia czym kolwiek eko listem florovitem
Scooby-Doo Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Na następny Grow zaopatrz sie w lepsze nawozy niż TryPack
zasobnik Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 W dniu 7.04.2016 o 13:42, Scooby-Doo napisał(a): Na następny Grow zaopatrz sie w lepsze nawozy niż TryPack Wiem wiem. Resztę tego trypacka wyleje na out a na nastepny indoor myślałem o czymś takim /admin - link wygasł/ Zastanawiam się jeszcze czy ziemia czy kokos. Ale ogólnie coś z canna Co myślicie?
zasobnik Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 @Scooby-Doo - daj jakiś przykład czegoś dobrego, ale w miarę w rozsądnej cenie @SmakMaroca999 - kupiłem coś takiego jak na zdjęciach niżej... nada się? Tylko problem w tym że niby nie powinno się pryskać przy włączonym HPS. Chyba że przy zamontowanej szybie nie przeszkadza? U mnie o 21 załącza się światełko, a wyłącza o 9 rano, a ja do pracy wychodzę o 6:30. Kiedy najlepiej to zrobić? Teraz nie dam rady bo z dzieciakami siedzę I ile tego napryskać? Podlewanie trypackiem dzisiaj daruje, podleję jutro, niech trochę podeschną. Dziękuję Panowie za wszelką pomoc Buch z wami
SmakMaroca999 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 nim zrobisz ten oprysk to na wodzie polec z tydzien nawet bo na bank to wina przeciagniecia azotem.
UndeRtakeR Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 @Zasobnik Smaku dobrze radzi, miałem podobny problem w poprzednim GL, za dużo azotu (zrobiłem flusha i było po kłopocie) . Na Florovit uważaj bo jest w cholerę mocny. Tak swoją drogą to świetny pomysł z lodóweczką
PanikaGoryla Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jak afik poleci to cheese pokaze potencjal pozdro Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
zasobnik Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam wszystkich zainteresowanych. Przyszedł czas na kolejny UP Dziewczyny mają 66 dni. Blue Cheese ostatnie dwa podlania dostał samą wodę Big Devil raz podlany z samym top max 0,5ml/1l i raz z biobloom 1ml/1l Wczoraj troszeczkę je poodginałem bo bardzo ściśnięte były Czy robić ten oprysk temu serkowi? W sobotę wyjeżdżam na 4 dni i myślałem jeszcze w piątek raz zapodać im samą wodę i zobaczyć co będzie po powrocie DZIEŃ 66 1
Recommended Posts