Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

miałem ten pod 180m3 i trochę było czuć w zaawansowanym flo  ,ale filterek dojechałem fajkami i wilgotnością spora wcześniej . a pod wentylem 240m3 capiło strasznie

Opublikowano

Powiem tak, mam za sobą 10 indoorów, nigdy nie używałem filtra bo sytuacja mi na to pozwalała (dlatego w temacie filtrów jestem zielony). Tym razem wymagane jest aby nie było kompletnie NIC czuć. Nawet w zaawansowanym FLO. Obecnie af-y są w 12 dniu i już delikatnie zaczynam je czuć, tak więc czekanie z filtrem do FLO odpada. Muszę działać. Tak więc?

Opublikowano

Zakładam że jonizator powietrza to nic innego jak nawilżacz. Posiadam taki Duzy ultradzwiekowy nawilzacz powietrza jonizator /admin - link wygasł/ W jaki sposób to wpływa na neutralizację zapachu?

Opublikowano

Czy będziesz używał po całości czy tylko na flo i tak co 7-9 miechow trzeba wymienić wkład, na szczesce nie jest to kosztowne. Fitr o ile dobrze kojarzę powinien być o trochę większej wydajności jak wentylator.

używam wentylatora wydajności 184 Mł/h, a filtr 350 m3/h

Pamiętaj, że nic tak go nie zajedze jak dym 

Opublikowano

Ja mam pare pytan.

Ile zakretow pod katem prostym?

jaki przekroj wentyla i rur?

ile metrow rur?

Sprawa wyglada tak,ze gdy podlaczysz filtr to moc wentylatora spadnie i moze nie zbic temperatury z zarowy.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+