Ali1980 Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Opublikowano 23 Lutego 2016 teraz będę wrzucał up co tydzień;-)
Ali1980 Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 up witam leci trzeci tydzien flo 10,5/13,5 , nawozy sensi bloom,pk13/14 i big bud,wrzucam jedno zdjecie tylko bo baterie padly w aparacie;-( , wiem ze jest wielu przeciwników ale zrobiłem fryzjera dość porządnego bo panny sie mega krzaczyły i światło nie docierało tam gdzie powinno,podobno jak sie robi fryzjera w trzecim tygodniu flo to sie plon zwiększa,ale to się okaże...pozdrawiam serdecznie
Ali1980 Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Opublikowano 15 Marca 2016 up witajcie mimo iż mój growlog cieszy się znikomym zaintertesowaniem prowadze go do konca;-) jest to 65dzien zycia,a od przełączenia na flo 25dzien,zmieniłem żarówke na kwitnienie hps osram 400w,cały czas leca nawozy sensi bloom,big bud i pk13/14 co 6 dni leje po 500ml,po ostatnim fryzjerze rosliny sie odbudowały ale już ich nie ruszam bo niechciałbym żeby padły,ten mały krzoczek to big bud auto wrzuciłem go tak z nudów zobaczymy ile wyjdzie bo naświetlany jest 10,5/13,5 za wszelkie komentarze pozytywne i negatywne z góry dziekuje i pozdrawiam serdecznie
PanikaGoryla Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 nic nie piszą bo wszystko gra i buczy;) Zielenina piękna niedługo będzie masa stuffu, Zdrowo i wzorowo P.S nie martw sie malym zainteresowaniem rób swoje
Ali1980 Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Opublikowano 15 Marca 2016 nic nie piszą bo wszystko gra i buczy;) Zielenina piękna niedługo będzie masa stuffu, Zdrowo i wzorowo P.S nie martw sie malym zainteresowaniem rób swoje na taki komentarz czekałem dzięki 2
Miś Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Ładnie idzie, problemów nie ma, byle do przodu Nie przejmuj się, ja wszystko widzę 1
Ali1980 Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Opublikowano 15 Marca 2016 dokładnie a robie pierwszy raz i siedze tam wieczorami z nimi po 2godziny dziennie ogladam je i mam tysiąc mysli czy wszystko dobrze robie czy wszystko dobrze idzie,że mogłem zrobic cos żeby było lepiej a już i tak stwierdziłem że za wolno kwitna i zamieniłem lampe na 400w ;-) bo ta 250w troche mała na mojego boxa,ale teraz juz mnie mega uspokoiłeś 1
PanikaGoryla Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 dokładnie a robie pierwszy raz i siedze tam wieczorami z nimi po 2godziny dziennie ogladam je i mam tysiąc mysli czy wszystko dobrze robie czy wszystko dobrze idzie,że mogłem zrobic cos żeby było lepiej a już i tak stwierdziłem że za wolno kwitna i zamieniłem lampe na 400w ;-) bo ta 250w troche mała na mojego boxa,ale teraz juz mnie mega uspokoiłeś Mordo wyprzyj z siebie nadgorliwosc bo to moze byc glowna przyczyna problemów
Recommended Posts