Scooby-Doo Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 Coś mi sie zdaje , że jest powieśkowane......i kolejny Grow skończył smutno. No może się mylę ? Wyciągni mnie z błędu Wiesiu 1
Miś Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 Może jeszcze tej karty SD nie kupił Daj chociaż znać czy żyją 1
PisiontyWieśław Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Opublikowano 19 Lutego 2016 Żyją żyją, zdjęcia muszę zrobić. Wszystkie kwitną już, jaja się powoli otwierają ale pyłku jeszcze nie ma. Może dzisiaj w nocy wrzucę zdjęcia lub maksymalnie jutro po południu. Tym razem daję gwarancję!
Gość Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 No i wszystko git a tu już czarne myśli hehe. Pozdrowienia czekamy na up
PisiontyWieśław Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Opublikowano 19 Lutego 2016 Z ręką na sercu macie foty jutro, dzwoniłem już do kolesia po aparat to jutro wam lepszej jakości ogarnę. Ogólnie mało czasu panną poświęcam w tym roomie, bo obecnie pilnuję innej "stodoły". Nie ukrywam roboty jest od groma, a ręce są tylko dwie jak to mówią. Do jutra zatem i dzięki za zainteresowanie! 1
PisiontyWieśław Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Opublikowano 20 Lutego 2016 Obiecałem zdjęcia aparatem, wrzucam z telefonu. Cóż może aż tak źle to nie wygląda. 6 Panien było hermionych, przeżyło 5. Panny wysadzane 3 tyg. później dogoniły już transwestytki, które po opryskach przez 2,5-3 tyg. stały w miejscu praktycznie. Mam mało czasu na tego Boxa, zajmuję się aktualnie "większą szopą" ale wydaje mi się, że zbytnio tego nie odczuwają. Zostały 34 sztuki z 43, te słabsze albo lekko zmutowane wywaliłem od razu, po co później biegać za jakimś syfem. Tutaj fotka całości przed opryskiem z Canna Cure: A tutaj po oprysku:
SmakMaroca999 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Pamietaj by pozniej rosliny hermione sts spalic w piecu nie powinno sie uzywac suszu z tych roslin.Nasiona z hermionej rosliny tez nie nadadza sie zbytnio bo spora czesc bedzie sie hermic choc mozna uzyskac pokolenie S1 do krzyzowek to stabilnej rosliny trzeba szukac wytrwale ja testujac a to szkoda czasu .Pozdro i zycze duzo zdrowych nasion do obsiania kilku hektarow 1
PisiontyWieśław Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Opublikowano 20 Lutego 2016 Wiem wiem, że hermioną się wywala. Dzięki za dobre słowo. Domyśla się ktoś może ile mw. czasu trzeba żeby jajca się pootwierały i zaczęły pylić? W miejscach gdzie są duże skupiska małych babnanów takich żółtych niektóre jak by się pootwierały, ale nie ma chyba w nich pyłku.
Recommended Posts