bart85 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 No wlasnie strasznie sie powyciagaly i w dodatku brak miejsca na podsypanie ziemi 1
PanikaGoryla Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2015 No wlasnie strasznie sie powyciagaly i w dodatku brak miejsca na podsypanie ziemi A tam nie ma tego złego może będą wyższe niż szersze bo mała powierzchnia 1
PanikaGoryla Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2015 Mysle ze masz tam jakis mieszajacy by te lodygi sie wzmocnily bo sa tak wyciagniete ze grozi przelamaniem. jest mieszający dmucha na nie dość mocno wszystkie sie ruszaja i leci 24/h 1
seba4240 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Trochę więcej światła by nie zaszkodziło 1
PanikaGoryla Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2015 Oj polecą aż chcą światła dotknąć dobrze jest a będzie lepiej. I jak pisze smaku mieszający to podstawa. Możesz też zrobić tak: delikatnie rozgżeb trochę ziemi w koło roślinek , delikatnie złap łodyżke mniej więcej w połowie obniż do gleby i podsyp to co odsypałeś/odgarnąłeś wcześniej , po jakimś czasie z łodyzki powinien zrobić się korzeń i po ptokach Zgiąć ją mam tak? i zasypać w ziemi? nie połamie jej?
PanikaGoryla Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2015 Trochę więcej światła by nie zaszkodziło a no przydało by sie ale to i tak box tylko na siewki przed outem a to to tak da umilenia czekania na out 1
Scooby-Doo Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 @Panika - ja tak robiłem kilkukrotnie. Nie , nie połamiasz bo nie będziesz naginał typowo jak dużą roślinkę.....tylko łapiesz łodyzkę -może być zaraz pod "pestkowymi listkami" i delikatnie ściągaj ją do dołu , gdy nad powierzchnią zostanie taka wysokość która będzie dla Ciebie odpowiednia , podsypujesz ziemią i tyle......jak coś to zrobie filmik wieczorem i wyślę Ci na PW jak nie bedziesz wiedział co i jak ale myślę , że sobie poradzisz z palcem w d.....oniczce
PanikaGoryla Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2015 @Panika - ja tak robiłem kilkukrotnie. Nie , nie połamiasz bo nie będziesz naginał typowo jak dużą roślinkę.....tylko łapiesz łodyzkę -może być zaraz pod "pestkowymi listkami" i delikatnie ściągaj ją do dołu , gdy nad powierzchnią zostanie taka wysokość która będzie dla Ciebie odpowiednia , podsypujesz ziemią i tyle......jak coś to zrobie filmik wieczorem i wyślę Ci na PW jak nie bedziesz wiedział co i jak ale myślę , że sobie poradzisz z palcem w d.....oniczce Dzis wieczorem będe z nimi działał odsypie z boku lodygi rowek w to wpitole lodyge i zasypie bedzie krzywo ale dobrze ;D Dzięki za rade czy to ma kolanko takie wystawac/ 1
Scooby-Doo Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zrobiłem troszke zdjęć żeby lepiej to uwidocznić ale wydaje mi się , że to banalnie proste Rozgżebujemy delikatnie ziemię tuż przy malutkiej Delikatnie łapiąc malutką naginamy ją w miejsce gdzie odsypaliśmy ziemi: Podsypujemy zglebowaną malutką i tyle 1
PanikaGoryla Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2015 o widzisz dzięki wielkie dziś wieczorem to wykonam jeszcze raz dzięki 2
Recommended Posts