bart85 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2016 Z 3-5 razy pod rzad z pelnymi dawkami wiec moglem przesadzić troche
bart85 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 Witam, dzisiaj podlanko tak jak pisalem czysta woda. Nastepne albo dwa kolejne tez beda sama woda Narazie cos slabo to puchnie, a generalnie to najwyzsza panna z brzegu ma juz w *h*j brazowych klakow... Zobaczymy jak to dalej bedzie. Planuje je trzymac przynajmniej do polowy lutego, ale pewnie wyjdzie gdzies o tydzien dluzej wiec jeszcze teoretycznie jest sporo czasu. Kazda panna ma zupełnie inne kwiatki a w szczegolnosci widac to po mutancie Dzien 48 / 32 flo najwyższa z brzegu boxa. najnizsza i zarazem z najwiekszym szczytem głownym panna. mutancik w boxie. 2
PanikaGoryla Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Mutant zajebioza, klakami sie niemartw to naturalne ze preflowery brązowieją masz jakiś mikroskop? Jak podlewałeś to pelne dawki Growa?
bart85 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 Growa tylko na poczatku podlewalem pelnymi dawkami, potem jak wskoczyly na flo to chyba 2-3 podlania poszly z growem w 1/3 dawki. Wiadomo, ze klaczki brozowieja, ale nie wiem czy nie za szybko. Narazie wszystko przezroczyste - dzisiaj sprawdzalem mikroszkopem ;P 1
PanikaGoryla Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 EE to lajcik, pytałem o tego Growa bo po 1 podlaniu pełnej dawki w 1 tygodniu flo (razem z topmaxe i bloomem) pojawiły sie lekkie przenawożenia azotu, planty bardzo ładne będziesz następny grow leciał czy jak pisałeś odpuszczasz?
bart85 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 Bede leciał zaraz po tym tylko nie wiem czy jeszcze będe relacje na forum zdawał Tym razem bedzie sezonówka z siatką 1
PanikaGoryla Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Bede leciał zaraz po tym tylko nie wiem czy jeszcze będe relacje na forum zdawał Tym razem bedzie sezonówka z siatką O widzisz stawiam ze CHP hehe kwestia bezpieczeństwa?
Recommended Posts