Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Wilgotność podczas dnia jest raczej ok 55% wiec myślę że nie . Nie wiem co może być przyczyną .  Była wczoraj podlana wiEC zobaczymy to coś poprawi. 

Opublikowano

Już rozpisuje podlewanie : 
25.11 -  nawóz  ( 0,6 ml Tnt  + 1,2ml Root + 0,5ml Zyme )
29.11  - woda
03.12  -  woda . 

co do ziemi nie jestem w stanie odpowiedzieć ponieważ już dawno nie mam opakowania ale to była z typu uniwersalnych ( jak ją kupowałam to strałam sie wybrac taka  z pH ok 5,5-6 i patrzyłam na NPK ) jest ok 3,5 l uniewersalnej + nie cały litr plagronu .

Opublikowano

Na przyszlosc jak chcesz dawac od poczatku nawozy to dawaj calosc LightMixa jakiegos.

Ja bym na razie odstawil TNT na najblizsze podlanie, niby nie jest on mocny i nie dajesz nawet pelnej dawki (oczywiscie jesli to 0,6ml jest na te 200ml wody), ale nie wiadomo co siedzi w tej ziemii, a poza tymi szponami wyglada zdrowo.

Opublikowano

Podlewanie :
06.12 - woda
09.12 - nawóz (  0,3 ml Tnt  + 1,2ml Root + 0,5ml Zyme )

Dzień 25
Roślinka dalej ma takie zakręcone liście... ale rośnie ładnie ( ma nadzieje ;P ) .
Jakieś pomysły co z tymi liśćmi jest nie tak ? 

med_gallery_43479_1553_1752391.jpg med_gallery_43479_1553_4096494.jpg

Opublikowano

Tak jak pisałam wcześniej aktualnie 4 l . Jutro będzie przesadzanie do docelowej ;)

A i spryskalam ja wczoraj troszkę  woda i wydaje mi sie że przez noc nieco się listki wyprostowaly .

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+