Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

eh jeden plant mi rośnie w górę ostro i nie wiem co mam z nim zrobić już przerosła poziom lamp....... chyba muszę go podwiązać a wtedy zasłoni  innym światło.. jak teraz na to patrzę to sadzenie w 1 ziemi nie jest żadnym problemem. Problemem jest zbyt bliskie posadzenie jednej od drugiej, ja to już głupio zrobiłem 8 cm od krzaka do krzaka.... :Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:

Opublikowano

nie 1,2 ale  z  90cm a lampy mam na 85 cm nie wiem co jej odbiło że tak rośnie, wystrzeliła do góry, inne tak nie rosną dziwne to jest. Nagiąłem ją bo inaczej nie było opcji 

Opublikowano

Elo ponownie  :puff:

Tak sobie myślałem jakby tak ściągnąć z ledów oprawy plastikowe to czy by lepiej świeciły :D i jak się okazało, znacznie lepiej  jest bez opraw  B) myślę że o 30% mocniejsze światło mam teraz z tych ledów.  szkoda że wcześniej nie zrobiłem tego.

Lowryder pokazał na chwilę pąki i dalej nic nie robi z tym, nie wiem co jej odbiło  :Facepalm:  to już pewne że w boxie to ona zostanie najdłużej, okres kwitnienia 5-7 tyg... ta chyba w *upie : D

Red Poisony narazie normalne zielono białe nie ma co pokazywać nawet

A oto  jak się powoli black creamy zamieniają w czekoladową piękność ( mam nadzieję że nie będzie aktów rasizmu w boxie)  :excellent:

gallery_42017_1523_212707.jpg

Opublikowano

Też tak uważam  B)  jednak niepokoją mnie Red poisony ( fotkę dam tak za 2 dni ? a może i dziś jesli jest co oglądć) miały być cztery czerwone a są 3 normalne i 1 lekko purpurowa zawiodłem się  :C 

i co do tych Black creamów 2/3 czarnieją  jedna widać nie lubi się opalać :D

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+