sandman118 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Opublikowano 28 Listopada 2015 Chodzi dokładnie o te : Chyba mi obgryzają listki bo Black Cream ma przeswitujące żółte plamy
sandman118 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2015 Pozbyłem się muszek mechanicznie, a wczoraj stała się zła rzecz, przestawiałem boxa i nie zauważyłem jak jeden CFL spadł mi na krzaka i go strasznie spalił przez całą noc : / Pomijając tą stratę ogolnie chyba jest okej ale ten brak miejsca naprawdę przytłacza roślinki nie dają pełnego potencjału ale są zdowe to jest ważne No to tyle w sumie szkoda tego jednego planta mam nadzieje że jakoś bardzo nie odbije sie to na nim :C
sandman118 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dodatkowo do tego wszystkiego Lowryder okazał się regularem bo raczej niemożliwe że jeszcze nie kwitnie ale LIPA
Keja Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ciekawy projekt chętnie będę tutaj zaglądała żeby zobaczyć co będzie dalej Powodzenia 1
seba4240 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dużo ci miejsca chyba nie zostało juz ? Który dzień ?
Ambasadorka Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 tego typu anomalie miga byc spowodowane dwona innymi zrodlami swiatla
sandman118 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2015 Dzięki Keja Seba mają na oko miesiąc, miejsca już dawno nie ma zostaje tylko miejsce na górze, najbardziej cierpi Black Cream w lewym rogu ( nawet go nie widać) i środkowa northern light. A co do tego co napisała Ambasadorka, to możliwe gdyż każda żarówka u mnie praktycznie ma inną barwę, dodatkowo to nie same ledy tylko cfl jeszcze. Ogolnie to wygląda tak, na środku są 2 duże Cfl o barwie zimnej po prawej ledy o barwie 3500k a po lewej same cfl 2200k może powinienem je zamienić stronami ? BTW. znalazłem wczoraj opakowanie po Lowryderze i jest napisane auto :x da fuck?
PanFarmer Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Fajnie sie patrzy juz na twoj ogródek oby bez przeszkód do końca 1
sandman118 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2015 Dobra alarm odwołany lowryder zaczął kwitnąć, dziś musiałem wziąć lupę i dopiero po dokładnym oglądnięciu łodygi widzę że puściła pąki więc jest git już się bałem najwyżej została by na oucie
PanikaGoryla Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 jakie wymiary boksu? jaka wentylacja? ladne planty., 1
Recommended Posts