sich Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Witam wszystkich i tak jak w tytule kiedy przełączyć się z oświetleniem i nawozami z fazy wzrostu na fazę kwitnienia? Cytuj
Dzielnicowy Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Ale to już kwitnie Jak to automat, to nie musisz przełączać. Nawozy już lej. P.S. Fajny serial to był Ten z avatara. Cytuj
zasobnik Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 ona już kwitnie. Zapewne automat. Dawaj nawozy na flo a światło 18/6 na automacie podobno najlepiej Cytuj
sich Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Opublikowano 5 Listopada 2015 Co zrobić jesli ma jeszcze dosyć wilgotno po ostatnim nawożeniu na weg.? Cytuj
Dzielnicowy Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Poczekaj aż przeschnie trochę i lej. Cytuj
max.kolonko Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Ile trzymasz na wegu? Ja mam AK47 niby sezonówki od HS i pokazały płeć na 18/6, ale na tym stanęły - po prostu pojawiły się pojedyńcze włoski. Po przełączeniu wystartowały w mgnieniu oka. Cytuj
sich Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Opublikowano 6 Listopada 2015 18/6 ale to jest auto. Nawozy Flo, pk 13/14 i boost mieszać razem ze sobą czy osobno rozcięczać? Cytuj
max.kolonko Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Jeśli to auto to nie przełączasz światła. Ja bym na razie lał samo FLO na początek 50% dawki producenta, a z PK13/14 i Boostem chwilę się wstrzymał. Cytuj
sich Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Opublikowano 6 Listopada 2015 No też tak myślałem z tydzień lub dwa na flo samym a pozniej boost i pk. Ps. Po zamianie oświetlenia z białego na 2700k dolne liście zwiędły, ale to chyba te co odpadają po czasie. Edit: podlałem ją wodą z samym nawozem na flo, liście opadły prawdopodobnie z braku wody. Cytuj
Recommended Posts