Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

??"Ty też możesz legalnie palić trawkę!"??

Recommended Posts

Opublikowano

Ciekawa inicjatywa zwłaszcza dla pacjentów, którzy ryzykują wyrokiem. 

Sam boje się tam zgłosić bo nie chce żeby w przyszłości, ktoś wykorzystał fakt, że uczestniczyłem w tym eksperymencie. Mówiąc jaśniej nie chce aby przez eksperyment odebrano mi prawo do opieki nad dzieckiem podczas rozprawy rozwodowej za X lat. Ale kilku moich znajomych się na to napaliło i czekają na start.

Opublikowano

@GrowLike! Wypas czyli będzie raporcik z codziennego jarania na legalu w polsce?.

Może jakiś temat z tym załóż albo jakiś dziennik załóż bo jestem bardzo ciekaw jak to i z czym się

to je i myśle że więcej osób by chciało się temu przyjżeć z bliska?.

Powodzonka☺.

Opublikowano

Ciekawe czy to nie żaden Fake.

Tak czysto hipotetycznie spytam.

Biorę udział w badaniu,dostaję ten ich cudowny bilecik legalnego palacza,palę sobie jak mi się podoba aż tu raz z nienacka kontrola drogowa.Test na MJ,wynik pozytywny.

Będzie kara czy nie?!!!???

Dla mnie to bzdury co oni tu piszą.Niby nagle miałoby być 10tys. ludzi wyjętych z pod prawa?! Hehehe

A gdzie bym kupował tego bio bucha za 12 pln? W aptece,w kiosku,u legalnego dilera??!!

No kur...wa pytań co nie miara a sensu raczej żadnego żeby Państwo się na to zgodziło.

Inicjatywa sama w sobie jak najbardziej słuszna,tylko kto i jak miałby nad tym sprawować kontrole?!

Co policja będzie mi wpadała do domu i trzepała szafy czy nie mam o 1 roślinkę za dużo.

Dla mnie to wszystko ściema.

Opublikowano

Siema, postanowiłem wyjaśnić kilka spraw. Eksperyment jest ogarniany i będzie zawierał w sobie o wiele więcej, niż same badania. Jak ktoś nie wie, czy to fake, czy nie, polecam wejść na stronkę organizatora, czyli Cannabis House i poczytać, albo przyjść na jedno ze spotkań, które na razie organizowane są w Warszawie i Łodzi i były już po 2 w każdym z tych miejsc. Na spotkaniach było wszystko o wiele lepiej wyjaśnione, chociaż na każdym są praktycznie nowe rzeczy omawiane i może nie być już omawiane od zera. Jak wspomniałem, samo badanie jest tylko jedną z części, oprócz tego w planach są obecnie takie rzeczy jak sklep z nasionami, akcesoriami do palenia i akcesoriami do uprawy, kosmetykami, produktami spożywczymi z konopii itp., współpraca prawna, medyczna i kulturalna. Każdy w stowarzyszeniu może pomóc w czymkolwiek. Organizatorzy nie są anonimowi, a stowarzyszenie zarejestrowane (można znaleźć w kilka minut info). Jest to poważny projekt. Wiele z Was pamięta pewnie niewypał z eksperymentem BioInfoBanku, gdzie pały zlikwidowały uprawę, mimo pozwoleń. Po tegorocznej nowelizacji ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii, która wydawała się utrudniać sytuację palaczy i większość z nas tylko na to zwróciła uwagę, zmieniła się też sytuacja legalnego palenia w ramach badań, przez co, jeżeli tylko lokal uprawowy spełnia normy (które są znane), to wtedy to pały sprawdzają, czy wszystko jest spełnione i nie utrudniają sprawy, tylko jak wszystko jest odpowiednio przygotowane (głównie zabezpieczone w odpowiedni sposób, coś jak w rodzaju zabezpieczeń w aptekach), to wtedy pały to zatwiedzają i wtedy wiedzą, że to tam jest i nic nie robią. Naprawdę polecam dowiedzieć się więcej na temat i przede wszystkim, jeżeli ktoś nie ma stałego zajęcia i chciałby się zająć czymś związanym z cannabis, to warto dołączyć do stowarzyszenia i zakręcić się za tym. Przed eksperymentem każdy będzie miał zrobione badania lekarskie i psychologiczne, jak jest coś nie halo, a grass może na to pomóc to jest się zakwalifikowanym jako pacjent i ma się pierszeństwo w eksperymencie. Zapisuje się obecnie ogrom osób i projekt nabiera ogromnego rozpędu. Nie wiem, czy wszystko dobrze opisałem bo :zjarany: ale postanowiłem podzielić się z wami wiedzą na ten temat, bo trochę mnie to zasmuca, że tyle ludzi myśli, że to lipa a mogliby skorzystać.

Opublikowano

W życiu bym nie podał swoich danych osobowych tym własnie ludziom, mogą nawet potwierdzać i zaręczać to piśmiennie.

Dobrze że są tutaj ludzie na forum którzy też mają swój rozum.

Pytanie podstawowe do tych instytucji, gdzie są dane osobowe z podpisów z 2010 roku - gdzie sklepy które były zamykane były - każdy w temacie wie były odwiedzane przez każdy wie kogo  :police:

Dla mnie to mogą wciskać kity tym co w temacie, a kumaci mogą zczaić o co tak na prawdę chodzi.

Nikt poważny (powyżej od 25) wzwyż, mający pracę, rodzinę nie podejmie się tego typu badaniom, bo każdy wie że nadzorować będzie to policja, i co z tego że zajarasz lolka legalnie, jak i tak capną Cie i będą obserwować, a to cupną w samochodzie na drugi dzień narkoteścik, a może w pracy trzeba podpowiedzieć szefowi w jakich eksperymentach pracownik uczestniczy.

Może gimbaza na to poleci by tanio zioło jarać, ja wolę swoje, jak i większość stąd ludzi.

Dla mnie to jest klapa, tak samo jak ich projekty sprzed 5 lat... tak i teraz niczym mnie nie zachęcą.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+