Skrzetuski Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Witam, Do sprzedania mam zrobiony przeze mnie panel led składający się z 40 diod Cree XPE: 30 czerwonych 5 royal blue 5 zimnych białych Diody przyklejone do radiatora klejem termoprzewodzącym, wymiary radiatora to 20x12,5x3,5 cm, powierzchnia 1500cm^2. Na radiatorze wentylator komputerowy 12cm 12V od AAB. Zasilacz dający 350mA o mocy maksymalnej 42W. Długość kabla zasilającego około 130cm. Panel zachowuje niskie temperatury nawet przy wyłączonym wiatraku, spokojnie można dać zasilacz 600mA i uzyskać ponad 50W. Większych prądów nie polecam, czerwone w opisie mają dopuszczalne 700mA. Panel przez 2 dni oświetlał pcboxa, jednak musiałem zlikwidować temat, dlatego teraz chcę odzyskać kasę. Cena jaka mnie interesuje to 500zł, w tym koszty wysyłki. W razie pytań proszę pytać w temacie lub na priv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrzetuski Posted October 22, 2015 Author Share Posted October 22, 2015 Nowa cena, 400zł + koszty wysyłki. Możliwy odbiór w Warszawie, mogę wystawić również na allegro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrzetuski Posted October 27, 2015 Author Share Posted October 27, 2015 Ostatnia obniżka, 350 + koszty wysyłki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart85 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Za duzo czerwieni w tym panelu. Jak sie go wykorzysta ba vega to planty beda bardzo male... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.