bart85 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Okej czyli blyskawicznie w zasadzie to dobrze bo moze uda mi sie poleciec z jeszcze jednym growem po wrkach Okej czyli bede swiecil 18/6 - nie ma co na pradzie oszczedzac Dzisiaj zaczynam kielkowac i bede pierwszy raz w zyciu uzywal krazkow Jiffy - ciekawy jestem jak to bedzie wygladac 1
Scooby-Doo Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2015 @bart85 - powodzenia w takim razie i zakładaj nowy GJ Amnesia zostanie na 99% ścięta za rowne 3 tygodnie. Ścinka powinna wypaść na 66-67 dnień. Myśle , że za te 3tyg powinna być gotowa. Co do Criticala to tu nawet nie ma co planować ale powinien do połowy stycznia się ogarnąć
PanikaGoryla Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Moim zdaniem amnesia sie wyrobi miałem Amnesie Auto i Critical + od Smaka na oucie Amnesia zapierdzielała szybciej niz criticale 1
Scooby-Doo Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2015 @PnikaGoryla - jak czytałem na seedfinder to czas Amnesi był kilka-kilknaście dni dłuższy niż Criticala + co widać nie do końca przekłada się na real.....Amnesia jest jednym z najszybszych odmian auto jakie miałem , ale w tym grow jest zbyt wiele nowych czynników więc nie da rady bezpośrednio porównać Tak czy inaczej czekam na Święta jak nigdy ....a teraz coś z cyklu : " A ja poochnę i poochnę..."
PanikaGoryla Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 poochne poochne z tego co widze szczęśliwe święta będą )) 1
Plantator Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Morda zaciesza co? te topy wyglądają jak wisienki? na torcie☺. Tłusto aż kapie z nich?. 1
Scooby-Doo Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2015 Dzięki chopaki Dzień 51 u Amnesi usunięte 3 dolne odrosty , 2 które rosły zasłonięte liśćmi i jeden mały który zasłanial kilka kwiatków Criticala.Ogólnie wszystko ok. Amnesia od ostatniego podlania -od wczoraj- bedzie już podlewana tylko wodą z boostem. Critical wciąż na diecie Czyżby Amnesia miała kończyć szybciej niż za 16 dni ? bo trichy już są odpowiednie.....przewaga mleka Dzień 51
PanikaGoryla Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Amnesja za te 16dni bedzie juz ridi napewno. Srogie tłuste topy 1
bart85 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Critical zostanie dam na placu boju i bedzie przybieral na masie w spokoju A ta Amnesia to mala choinka 1
Recommended Posts