Z tym to ty musisz wiedzieć najlepiej bo optycznie nie chcę ci doradzać i bierz też pod uwagę jakie odmiany wziąłeś. Bo z ograniczoną przestrzenią najlepiej wybierać niskie rośliny typu indica ale nie jesteś głupi facet i pewnie to wiesz. Ale ja bym jak już coś to dołożył światło dopiero na trzeci czwarty dzień od treningu żeby złapały najpierw dobry rytm i jak troszkę się wyciągną też im nic nie będzie. I wtedy po stretchu będziesz mógł zrobić lollipoping i pozbyć się wszystkiego na ⅓do góry i dostaniesz same czyste i równe kolie 😉👍
I pamiętaj żeby tych na liściach cukrowych nie liczyć,patrz tylko na te na kwiatach bo trichomy na cukrowych dużo szybciej dochodzą na bursztyn a często na kwiatach jest jeszcze kryształ. Uważaj na to bo to potrafi też często zmylić i też już kiedyś się jebnołem 😉😅 i wtedy uderzenie masz dobre ale faza szybko ucieka bo THC było jeszcze nie dojrzałe 😉
No tak ale myślę że ona jeszcze od żyje tylko mniej ja podlewać żeby korzenie miały cały czas dostęp do tlenu. I wiadomo że będzie opóźniona ale coś z niej wyciągniesz 😉
Recommended Posts