Część wam
Dzisiaj oglądałem trichomy bubblegum i wyglądają pięknie 👍 jutro dostanie trzeci i ostatni raz Ripena i po około 4-5 dni zaczynam flusha akurat zdążą złapać trochę bursztynu i szczerze to za wiele go nie chcę bo te krzaki już zabijają 🤯😉😁. I zresztą wcale nie odstępuje od bubblegum i też już dostały po dwa razy finalpart i prawdopodobnie wszystkie zostaną ścięte tego samego dnia, przynajmniej do tego dążę żeby je zgrać. I zaraz przekładam te młode z małego i lecimy Dalej z zabawą bo nie ma czasu a życie jest krótkie a tyle odmian do wypróbowania 😉😁
Okej ogromne strzyżenie za mna lampę już w zasadzie dałem na samą górę, przyciołem dwa szczyty bo w sumie i tak spalone były po incydencie. Z dodatkowych rzeczy strasznie dyżo wody wypiły, piją dużo wiecej niż poprzedniki co w upale stały.
Dwójkę jeszcze bardziej podniosłem. Wymiarowo teraz wygląda to tak:
1. 100 cm
2. 76 cm
3. 113 cm
#top all
#toping
#top
#midup
#bot
#odpad 1
#odpad 2
#odpad 3
Siema👊 nic tam się nie dzieje i nic nie będzie gnić tą rana po toppingu do wieczora będzie zaschnięta👍 co do treningu lst gitara 👍 tylko szybko zaczęły pokazywać preflowery bo zazwyczaj to następuje po 20tym dniu ale to może przez są lekka suszę co miały😉 I teraz przy tych co zrobiłeś lst kontynuuj trening. Czyli jak któryś odrost będzie wybijał się wyżej to też doginaj do ziemi tak żeby wszystkie odrosty były równe z głównym szczytem. Chodzi o to żeby roślinę zaczęła traktować wszystkie szczyty równo i nie faworyzowała żadnego z nich wtedy będziesz miał udany trening i i wiele większy plon👍 I nic więcej nie wycinaj żadnych liści ani nic z tych rzeczy. I roślina teraz wejdzie w fazę stretchu i zacznie szybki przyrost zieleni dopiero po tym okresie czyli około dwa tygodnie będziesz mógł trosze ja ostrzyc 😉 pozdro
Słuchaj ja swoim też przez około tydzień daje światło 24h ale ja to zrobię żeby się nie wyciągały a później moim zdaniem lepiej jest przejść na 18/6. Dlatego że one i tak nie przejedzą tego światła a po drugie nie mają czasu na regenerację i odpoczynek. Czytałem już też że niektórzy przy uprawach automatów mają ustawione przez całą uprawę 24h ale jak dla mnie nie ma to sensu.
Recommended Posts