itaka Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Dokładnie ja leje małe ilości nawozu na vega jak rosliny są na flo
Gentleman Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 dobrze z wszystkim się zgadzam, ale azot powoduje, że roślina jest wstrętna, zauważ każdy nawóz na flo ma znikome ilości azotu, a reszte nich roślina wyciąga z gleby, a pod koniec niech sama z siebie dlatego zauważ przy dobrych uprawach pod koniec wszystko żółknie od dołu zaczynając
Miś Opublikowano 12 Października 2015 Autor Opublikowano 12 Października 2015 Dzień 103 / 69 Flo Całość Haze Auto Full Moon Klon FM
Scooby-Doo Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 Piekny widok wydostajacych sie spod siatki szyszek
Miś Opublikowano 16 Października 2015 Autor Opublikowano 16 Października 2015 Dzień 107 / 73 Flo Wszystkim oprócz Haze'a głównie brązowieją włochy, także dzisiaj wleci żarówka UVB . Max do tygodnia będą ścięte, zostanie haze do dojścia. 2
Plantator Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Miś a to nie za szybko Ci to idzie, piknie panie.? Dajesz im jakieś specyfiki na szron czy tylko uvb? U Ciebie zawsze topowo wyglądają projekty patrzy się na twoje wyczyny z przyjemnością nawet wcześniej w tym ,,pudełeczku,,?. Pozdro
Miś Opublikowano 16 Października 2015 Autor Opublikowano 16 Października 2015 Nom, pc boxy za małe jednak są, i ciężko utrzymać warunki przy HPS. Na szron dostał tylko tego plagrona, dopiero dzisiaj wleci UVB. W międzyczasie dostały też wodę utlenioną kilka razy, po jakieś 15 kropli na planta na 1 podlanie. Hazowi i moonowi brakuje z deka azotu, ale w przyszłym grow będą miały już bio growa z biobizza
Pinkyoov Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Z tym Bio-growem sa rozne opinie, jedni mowia ze nic nie daje, inni ze znowu psuje, ja go nie stosowalem praktycznie wcale i jest wporzadku W nastepnym podlaniu ja dodam dla sprobowania.
Recommended Posts