PanikaGoryla Posted June 16, 2015 Share Posted June 16, 2015 Witam Serdecznie w moim nowym GrowLog'u w tym temacie będą się znajdować tylko nowości automatyczne. Narazie nasiona jakie posiadam to: 3xCritical+ AF od SmakMaroca999 /Dinafem 1xAmnesia Auto od TopSeeds.pl 5x Durban Poison Auto od BulkSeeds Dojdzie do tego już niedługo może za tydzień dwa prawdopodobnie 10x JackDiesel Auto Oraz jeżeli fundusz pozwoli 3x Critical+ AF od Dinafem Seeds. A Więc tak: Ziemia: Spotowa/Mieszanina z pod pokrzyw tu sie jeszcze zastanawiam ale raczej spotowa. Nawozy: Sama natura;) Weg: Azot w postaci kupy gołębi;) Flo: PK 13/14- Canna. Trening: NArazie nic nie planowałem ale może na 1/2 roślinach LST. Dodatkowe info: Sadzonki będa przez kilka dni od wyjścia z gleby pod 2xCfl23w 3000 LM. Do kieliszków z wodą dodałem po 1/2 krople wody utlenionej, tak o nie wiem czy to coś da ale napewno nie zaszkodzi;) 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby-Doo Posted June 16, 2015 Share Posted June 16, 2015 Powodzenia Będę lookał. Ciekawy jestem jak Amnesia Auto będzie się prezentować Bo to będzie mój temat na nestępny GJ - Dzięki topSeeds.pl 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasquatch Posted June 16, 2015 Share Posted June 16, 2015 Powodzenia Młodzieńcze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted June 16, 2015 Share Posted June 16, 2015 Zobaczymy co się młody nauczył 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted June 17, 2015 Author Share Posted June 17, 2015 Witam Serdecznie Po 24h w wodzie nasionka właśnie wylądowały na wacikach wszystkie Criticale pokazały ogonki a Amnesia dopiero pękła ale też coś się dzieje. na wacie potrzymam może do wieczora? zobaczymy jak urosną kiełki;) 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted June 18, 2015 Author Share Posted June 18, 2015 Witam nasionka dzis pokazaly ladniutkie korzonki wiec powędrowały do ziemi z pod pokrzyw i na parapet;) Dziś również będzie up w moim drugim GL Nemesis Fem/NoName na który zapraszam serdecznie 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted June 20, 2015 Author Share Posted June 20, 2015 Witam poraz kolejny szybki upik z okazji wyskoczenia roslin nad ziemie.Wieczorem trafiają do box'a. Temp 24.1 Pot 75% CFL 2x23w Osram. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plantator Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Show must go on ?. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Idzie jak burza hehe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmakMaroca999 Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 bede lukal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts