Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Psilocybe Cubensis - pytanie do grzybiarzy

Recommended Posts

Opublikowano

Witam 

Zaczałem przygode z grzybami od odmian Hawaiian i Golden teacher i zastanawiam sie czy ten czarny nalot na grzybach jest normalny? Widzialem juz takie cos na paru zdjeciach ale wole zapytac :)

gallery_40354_1206_954843.jpg

gallery_40354_1206_68317.jpg

gallery_40354_1206_824594.jpg

Opublikowano

To zarodniki sie sypia trzeba bylo kilka odciskow zebrac ladny rzut juz dawno powinny byc powyrywane jeszcze raz namoczone i czekac na drugie grzybobranie :peace:

P.S Tu u mnie ta sama odmiana co u Ciebie tylko ze ja kolonizowalem sam z odcisku

DSCF2077JPG

Ile Ciebie wyszedl kitbox z przesylka z NL?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To zarodniki sie sypia trzeba bylo kilka odciskow zebrac ladny rzut juz dawno powinny byc powyrywane jeszcze raz namoczone i czekac na drugie grzybobranie :peace:

P.S Tu u mnie ta sama odmiana co u Ciebie tylko ze ja kolonizowalem sam z odcisku

Ile Ciebie wyszedl kitbox z przesylka z NL?

Jeszcze zielony w temacie uprawy wlasnych grzybkow. Zestawik kosztuje 37,5 euro. Z pierwszego rzutu wyszlo 20 i 25gram suszonych. 2 rzut zrobilem dopiero po 3 dniach bo nie wiedzialem jak i wyroslo tylko po 8 grzybkow. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam po dłuższej nieobecności, ktoś zna w bieszczadach dobrą miejscowe gdzie mógł bym znaleźć lysiczke lancetowata? I czy w ogóle jest to jeszcze możliwe połowa października?? bo wtedy wracam do kraju... był bym bardzo wdzięczny za współrzędne na tutaj czy na priv

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+