uszczelka Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 W 2015 witam forum z takim tematem : Ziemia: Z pod jeżyn , pokrzyw i traw łąkowych - sadzonki w niej siedzą. Nawozy: BIO TABS w planach / Bio Bizz or nawóz z pokrzyw i Yerba Mate Nasiona:4 x Easy Sativa / 9szt. SDHD(MarocxSnow ryder)reg. / 5szt.FEMSiouRyder / 15xFEMBelfast /3szt.FEMPowerPlant Indoor ver. Urządzenia pomiarowe: Tester GHE 4 nasiona ES wykiełkowały po około 24 h w szklance z wodą destylowaną.Od soboty popołudnia 25.04.2015 siedzą w glebie z perlitem na głębokosci około 4 cm. Podlane w poniedziałek odrobiną wody destylowanej. Czekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toksyna Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Za głęboko masz nasionka! Rozwiń skróty tych odmian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uszczelka Posted April 28, 2015 Author Share Posted April 28, 2015 Odkopałem je już , dostały ciepłej wody bo mam 20,5 stopni C w mieszkaniu. Te co wpadły kiełkiem do góry odwijają się zgodnie z ciągiem fibbonaciego.Może dlatego że pływały w kwantowej szklance od Thomas Chochola. SHDH - Snow Driwer Hard of Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
derebek Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Możesz wytłumaczyć co i jak z tą yerbą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uszczelka Posted April 29, 2015 Author Share Posted April 29, 2015 Możesz wytłumaczyć co i jak z tą yerbą? Wsypałem do już przefermentowanego nawozu z pokrzyw , teraz dodałem "wysączoną" Yerbę , znów zaczeło fermentowc , zrobi się nawóz z tego zajebisty bo Yerba ma mnóstwo mikroelementów. Będę go testował na dzikorosnących roślinach konopi. Odkopane Easy Sativy już nad ziemią , jutro lub dziś wieczorem się wyprostują i już będą pobierac promienie słoneczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 No to czekamy na pierwsze foty Link to comment Share on other sites More sharing options...
uszczelka Posted May 6, 2015 Author Share Posted May 6, 2015 4 x Easy Sativa / Doszły mi takie pestki od zaprzyjaźnionego growera - 9szt. SDHD(MarocxSnow ryder) reg. / 5szt.Siou Ryder - (Star Ryder x Asturias x Astretox) / 13 szt.FEM Belfast - (Asturian x Euforia x Big Bud x Northern L.) - dziś lecą do wody destylowanej (06 maja 2015 ). Fotki ES na dniach bo nie jestem w jej władaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uszczelka Posted May 9, 2015 Author Share Posted May 9, 2015 4 x Belfast siedzą w ziemi (9 maja 2015) oraz 1 x Siou Ryder. Nowe pestki jakie doszły to Power Plant z HolenderskiSkun.pl na indoor , ale będzie wysiany na Outdoor. Jeśli zamierzam wysiać nasiona IN na out i wrazie nie ''dokwitnięcia" , mogę je dać pod lampę żeby dojrzały ? Dostałem Plagron Roots i Try Pack na Indoor. Mikoryza już ożywiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uszczelka Posted May 13, 2015 Author Share Posted May 13, 2015 Nad powierzchnią narazie 2 x Siou , ? x Belfast Femi. Reszta nie wykiełkowała i chyba nie wykiełkuje. Jeden kiełek stracił liścienie , chyba już go gnicie dopadało przy wyjściu ale wypuszcza listki pierwotne. Narazie tyle. Ps.Easy Sativa ma się dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Fajnie, tylko zdjęcia do galerii http://trawka.org/forum-407/announcement-23-jak-dodac-zdjecia-do-galerii-trawka/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.