Macky Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 Czekamy na Scorp'a wszystkie dane i czr1983 uzupełnienie, proszę o pośpiech ! Gdy będzie komplet wysyłam do DP.
dzejson p Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Ja również potwierdzam i akcpetuję warunki!
Macky Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 Scorp niestety nie mogliśmy dłużej czekać, zostajesz zdyskwalifikowany. Dane do wysyłki zostały przekazane Dutch Passion, w ciągu kilku dni możecie spodziewać się przesyłek. Proszę o fotkę zawartości paczek jak odbierzecie. Dutch Passion po raz pierwszy wysyła taką dużą ilość nasion Łączna pula przekroczyła kilka tysięcy. Także postarajcie się pokazać z jak najlepszej strony
Mr.Szatan Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 to ja bym musiał zrobić zdjęcie z opuszczonymi majtkami - to by było zdaje się z najlepszej strony hrhr CZEKAMM!!
dzejson p Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Hahaha Szatan dałeś do pieca :D ok Vito, czekamy
Scooby-Doo Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 SORRY za spooźnienie. Moja wina. Następnym razem się poprawię. Powodzenia dla Wszystkich z pestkami
Mr.Szatan Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Vito przyjemną sytuacją byłoby gdybyśmy mogli otrzymać numery przesyłek i firme która dostarcza. Czy jest to możliwe?
Ambasadorka Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Nie zajmujemy się wysyłkami. Paczki zostaną nadane UPS Express więc w tym tygodniu dostaniecie przesyłki. Dodatkowo Dutch Passion wyśle Wam numery nadania na e-maile oraz tel.
Recommended Posts