howhigh Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zglaszam udzial spocik sprawdzony w tamtym roku przeszedl egzamin wiec moge zapewnic ze uprawa bezproblemowo wyjdzie. Nasiona ; Auto blackberry kush x2 Autoultimate x2 Blue automazar x2 N Starryder autofem x2 Autoblueberry x2 I cos do boksa ; Desfran 1 sz Ultra skunk 1szt Orange hill specjal 1szt Sory za lliterowke na karteczce popalilem w ten dzien za duzo hehe
czr1983 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 W dniu 13.04.2015 o 13:34, Vito napisał(a): czr1983 edytuj zamiast pisać jedno pod drugim, masz uprawy w galerii więc się kwalifikujesz. W moim pierwszym poście jest Zajrzyj tam, w działach indoor są nasiona normalne i auto, jedynie w dziale automatyczne są same automaty. Rzeczywiście:) elegancko.. mam bardzo duze spoty wzdłuz nowych autostrad..co dzien nowe fajne miejsca znajduje i targam wory..1500litrow ziemi juz rozniesione i jeszcze pujdzie od hu*a..doły bede kopał jeszcze w tym tygodniu jak rozniosę wszystko
Gość Bio Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 A jak jakies sionko nie wykielkuje to tez ban ? To i ja sie zgłaszam niebawem zdjecia z miejscowki poprosze swietego mikolaja o. pozdrawiam ferajne
czr1983 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 do kiedy najpuzniej mozna sie spodziewac ze przyjda kulki.?jest jakis termin wysylki.?
Macky Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoszenie nie oznacza dostania pestek. Zakończenie konkursu to koniec miesiąca, wtedy ogłosimy kto dostanie nasiona i te osoby zostaną poproszone o podanie adresów do wysyłki, od tego momentu o Dutch Passion będzie odpowiadało za wysyłkę Przeważnie z NL lecą do tygodnia czasu.
greenmouse Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jak: Indoor Typ: Indoor Ile: 6 Jakie: 1x ComPassion 2x CBD SkunkHaze 1x Blueberry 2x Desfran Od kiedy: połowa sierpnia (ze względu na urlop i wyjazdy na przełomie lipca/sierpnia) Box: 70x70x160 Link do obecnej galerii: https://trawka.org/gallery/album/1028-ak-passion/
bongsonn Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Toksyna powinien dostać wszystkie pestki to bardzo rzetelny człowiek. <ironia>…
dzejson p Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 U Mnie w Galerii też coś jest Vito i jeżeli w ogóle mogę zgłosić swój udział to bardzo chętnie to robię DUTCH PASSION Gdzie: Outdoor (-spot przygotowany- donice 10L) Ilość nasion: 6 Od Kiedy: Połowa Maja Ziemia: pH 5.5-6.5 (z ogrodniczego) Nawozy: Canna Terra Vega,Terra Flores,Canna Boost Odmiany z dutch passion. SORRY ZA JAKOŚĆ I DATĘ NA FOTCE WCZEŚNIEJ ZROBIŁEM KARTKĘ ,A DOPIERO TERAZ MOGŁEM PÓJŚĆ NA SPOT. POZDRAWIAM !
Recommended Posts