greenmouse Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Pisali ogółem o oświetleniu LED, że lepiej jak wisi wyżej niż HPSy, bo potrafi spowodować, że roślinki marnieją.
RamzesNL Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 Pisali ogółem o oświetleniu LED, że lepiej jak wisi wyżej niż HPSy, bo potrafi spowodować, że roślinki marnieją. z tym się mogę zgodzić sprawdzone , LED niby nie daje dużo ciepła ale gdy jest za blisko mówię o odległości 10,15 cm to nie jest za dobre dla roślinek faktycznie marnieją
Jungle Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Opublikowano 25 Maja 2015 Witam! Kolejna aktualizacja na szybko (leń). Super Silver Haze jak to sativa wystrzeliła w górę. Wyrosła ponad panel podczas mojej nieobecności. Nie przypaliła się o dziwo. Niższe roślinki są do 25cm od lampy. Najwyżej się lekko wyciągną. Trochę z dupy jest mieszanie indyjek i sativ.
greenmouse Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 mówisz? bo ja następny grow chce pomieszać indi, sati i do tego auto i pełnosezonowe...
Recommended Posts