Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

To jest konkret, dawno temu widzialem growlog zakonczony takim wynikiem :)

Ale to Ledyy więc sie nie liczyy  :D  :D  :D

Gratuluje roślin, elegancko je potrzymałes do bursz\tynowych kropli :D 

teraz powolne suszenie i palenie

Opublikowano (edytowane)

Tak , ale 1g z wata mokrego tematu ? Wynik 1g. suszu =1 w  to wtedy jak najbardziej Pany ;)

Tak czy inaczej tamacik wygląda smakowicie. Czekam na wynik suchego*-uwaga na łakomczucha ;)

GRATKI 

@Kangurek - no w sumie masz rację. Człowiek czasem od rana nie myśli racjonalnie...hehehehe

Edytowane przez Scorp
Opublikowano

Świetnie Ci to wyszło, gratki  :big-joint:

Jak widać własne patenty się sprawdzają.

Przekonałeś mnie żeby więcej kombinować, spróbuje złożyć taki panel LED w razie co będę trochę podpytywał na PW 

smacznego  :trawka:

Opublikowano

Podziękować za ciepłe słowa :)

Kangurek: ja Ci dam, że LEDy więc się nie liczy :P
Scorp: suszu powinno wyjść koło 120g ;)

toksyna: zapraszam, acz pewnie w związku z mnożącą się ilością pytań via PW trzeba będzie jakiś tutorial zmontować ;)

Jak się wysuszy i będzie finalnie wyszło ile tego to się pokuszę jeszcze o wyliczenie ilości na kWh.

Opublikowano

Muszę powiedzieć, że zarówno żywica pościągana z rękawiczek przy trymowaniu jak i masło mają moc... a nawet (prze)MOC.

Masełko jest z 3,5 kostki masła i z bliżej nieokreślonej wagowo ilości przytopowców.

Opublikowano

ŁADNIE Ci to wyszło chciałbym poznać jakie długości fall mają te diody .

Właśnie dogaduje się z Twilightem w sprawie COB LED i mam rozkmine co do zakresu fall w ledach które

chce kupić. Widze że kumasz led temat więc fajnie jak byś opisał swój.

Pozdro i smacznego?.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+