SmakMaroca999 Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam! mam do rozdania kilka pakietow nasion wlasnej roboty sa to nasiona fem. Bedzie to 5 pakietow po 4szt. Sam wybiore co komu wysle.Co nalezy zrobic by dostac owe nasiona? 1- minimalny staz na forum 6 miesiecy 2-ukonczony min jeden GL 3- Z nasion otrzymanych trzeba przeprowadzic GL- Indor 4-sam decyduje komu wysle nasiona 5- zgloszenia wklejac w temacie do 28 lutego. Odmiany jakie bede wysylal; Sweaty Betty x Critical+ F1 Super Skunks F4 (Skunk#1 x(Diva x Pure)x(Early Skunk x AK47)) White Sugar auto F2 White Russian x (Diva x Pure) 100% auto Pozdrawiam SmakMaroca999! Jesli bedzie wieksze zainteresowanie bedzie wiecej pakietow
Gość DonOmen Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam. jako ze jestem swierzak zostalem zdeklasowany juz w pierwszych dwoch podpunktach... no coz. Moj blad, ze mojego hobby nie zaczalem wczesniej hehe. ale mysle ze spocona Beatka poczeka w lodowce i za kilka m-cy bede mogl Ja poznac osobiscie... pozdro...
SmakMaroca999 Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam. jako ze jestem swierzak zostalem zdeklasowany juz w pierwszych dwoch podpunktach... no coz. Moj blad, ze mojego hobby nie zaczalem wczesniej hehe. ale mysle ze spocona Beatka poczeka w lodowce i za kilka m-cy bede mogl Ja poznac osobiscie... pozdro... Pewnie dla stalych kibicow sa wyjatki Odezwij sie jak zakonczysz obecny gl.Pozdro!
Gość DonOmen Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Ok. dziekuje. bedzie Miala Honorowe miejsce w Moim boksiku.
przezorny Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Ja bym poprosił od Ciebie nasionka - jeżeli można pozdrawiam
Furion Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 jezeli jest opcja, to z wielka przyjemnoscia zasadzilbym i pokazal white sugara na out pozdro
SmakMaroca999 Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Opublikowano 27 Lutego 2015 Widze slabe zainteresowanie jutro wieczorem koncze osa tak jak pisalem wiec ostatnia szansa na udzial.
SmakMaroca999 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Opublikowano 28 Lutego 2015 Do Admina temat do zamkniecia.
Recommended Posts