Chronic_420 Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Yo! Outdoor sie zaczyna, zaraz bedzie po przymrozkach wiec mam frikasy dla was! Mianowicie: 10 x Follow The Rabbit 10 x Bangi-Haze(E-ROCKET/DANISH PASSION)xPurturea Ticinencis F3 Follow The Rabbit od ziomka. o to co pisze o tym strainie: follow the rabbit to miks nasion na out, w jego skład wchodzi wiele dobrych odmian:Odmiany od naszego kolegi z Danii:purple peacehfh lalared x oldfarmernepal/ppso7wildone x danish goldpp/rederd x erd/purt wmp2010mm/eei x dg2010nep x nep/afgbrown07x dghk/leb x erd/purtpurple07 x dg Oraz odmiany od naszych polskich kolegów:nl x wczesne ambrosiapromuscongolese double goldDo tego:Passion#1 od DPEasy Sativa od FSWszystko zostało zapylone dwoma najwcześniejszymi męskimi, oraz jednym późniejszym z bardzo dużym wigorem, pestki zostały wymieszane i są rozdawane m.in w konkursach, a w najbliższym czasie odbędzie się openseed dla chętnych chcących posadzić tego szalonego miksa - w zamian będziemy oczekiwali jak największej ilości zdjęć i komentarzy. Także wszyscy zainteresowani niech regularnie zaglądają do działu openseed w najbliższych tygodniach.Planty wyrabiają się od polowy września do polowy października, tworzą piękne cukierkowe topy bardzo oblane żywica o pięknych zapachach.Różnorodność wyglądu, zapachu i smaku gwarantowana, przy jednoczesnym zapewnieniu, że wszystkie rośliny maja naprawdę dobra moc i WSZYSTKIE się wyrabiają w naszym klimacie,czego chcieć więcej?! satysfakcja gwarantowana wszystkim, którzy odważą się posadzić ten miks. Bh(e-rock/dp)xpurt sadzilem w tamtym sezonie to popatrzcie na moja relke. Ok zasady... 3 2 1 ... FOTY FOTY FOTY i 3msc stazu, wrzucacie swoje najlepsze foty z harvestu/flo a ja oceniam. Wygrywa oczywiscie 1 osoba... Nie wymagam fotorelki aczkolwiek bylaby mile widziana.... Prosilbym aby osoby biorace udzial w poprzednich OS czy to chwasta czy moich srednio braly udzial ze wzgledu na wyrownane szanse kazdego uzytkownika A wiec: show me what you got! Koniec do jutra do 21 bo w pon/wtoreczek bym już słał orzełka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yalp Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Siema, zgłaszam się na os ! Jestem już troche pestek w plecy, wiec nie ukrywam że by się przydało.. Fotorelacji chyba nie zrobie, ale foty końcowe na pw na pewno dostaniesz:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chronic_420 Posted May 5, 2013 Author Share Posted May 5, 2013 Yalp, wygrywa. Podslylaj adresik na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yalp Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Dzisiaj dostałem pake, jestem mile zaskoczony. Jestem zachwycony z odmian, a ilości jeszcze bardziej. Jeszcze raz, dziękuje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.