Dre.Ad.Lockers Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 Tak jak w temacie postanowilem przetestowac Silver Spray.Wiem ze samemu latwo mozna zrobic preparat ale z czystego lenistwa nie chcialo mi sie;) Opinie sa podzielone bo jedni pisza ze dziala inni ze nie a wiec postanowilem sam sie o tym przekonac:)Pierwszy oprysk zrobiony w 16 dniu zycia:)peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmakMaroca999 Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 Siema Dre.Ad.Lockers Dodawaj foty do galerii a pozniej wklejaj do postow a nie w zalacznikach zobbacze z checia jak ci wyszlo bo ja lece na STS-ie.Pozdro!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dre.Ad.Lockers Posted January 2, 2015 Author Share Posted January 2, 2015 siema SmakMaroca999 spoko bede na bierzaco dorzucal:) A nie bardzo czaje gdzie do galerii dorzucac i pozniej wklejac:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 tutaj masz tutorial jak dodawać zdjęcia do galerii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Fajnie fajnie. Zasiadam do obserwacji postępów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dre.Ad.Lockers Posted January 4, 2015 Author Share Posted January 4, 2015 A wiec stwierdzilem ze nie bede dodawal zdjec po kazdym oprysku:) JAk widac działa bez zarzutow:)Jajka sie pojawily i to naprawde sporo,praktycznie nastapiła calkowita rewersja plci w miejscach opryskow.Stosowalem co prawda inaczej jak zaleca producent ale na dobre mi to wyszlo.Czytajac wczesniej rozne opinie na forach(a sporo z nich bylo negatywnych)moge smialo powiedziec ze produkt warty polecenia jezeli komus nie chce sie bawic samemu w robienie STS-a.A jezeli komus nie wyszlo to ewidentnie oznacza ze musial zrobic cos nie tak!Tak to wszystko wyglada teraz.Pozostaje czekac jak jajka popekaja i niech pyla jak najwiecej:)Docelowo 4sztuki critical+ ida na dymanie:)dodaje zdjecia ponizej do wgladu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Świetnie Tylko następne fotki wrzucaj do galerii forum a potem do posta, instrukcja tutaj: http://trawka.org/forum-352/announcement-23-jak-dodac-zdjecia-do-galerii-trawka/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dre.Ad.Lockers Posted January 4, 2015 Author Share Posted January 4, 2015 spoko!myslalem ze wlasnie tak robie:)wrzucalem na galerie forum a pozniej tutaj ale widocznie cos nie tak robilem:)przeanalizuje jeszcze raz:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.