RamzesNL Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2015 Siemka panel chyba daje rade ,wydaje mi się że bluematic się wyciągnął trochę za bardzo w górę, od kiedy założyłem panel Blueberry dostało niezłego kopa poszła w górę zaczęła kwitnąć nie za wcześnie ? , te topy na amnessi jeszcze spuchną ? za ile mniej więcej ścinka ? jakieś rady z góry dzięki
Macky Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Spokojnie, jeszcze dużo spuchną Sprawdź ile producent podał tyle mniej więcej do ścinki
Scooby-Doo Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jeszcze spooro napoochną , jak powiedział nasz Szanowny moderator Poza tym , bardzo ładne
RamzesNL Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2015 ELO wyszła mega lipa muszę wracać na ojczyznę nieprzewidziane sprawy rodzinne nie mam co z tym zrobić, niema się tym kto zaopiekować, ze sobą zabrać nie mogę , zostały mi 3 dni , huxnia na maxaaaa :( o wywaleniu nie ma mowy pomocyyy !!!!
Macky Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Wracasz na stałe ? Jak tak to pakuj sprzęt, a rośliny ścinaj, szybkie suszenie i będziesz miał palenia na 3 dni Jeżeli jednak wracasz tylko na tydzień/dwa to można by było zapakować to w system autopot i zostawić.
RamzesNL Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 jadę na 3 max 4 tygodnie załatwiłem opiekunkę zrobiłem szybkie szkolenie jeśli się uda postaram się o jakiś UP za niedługo jestem myśli że jak wrócę wszystko będzie ok mam tak że nadzieje że nie będzie kontroli na drodze pozdro palacze 1
RamzesNL Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Opublikowano 26 Lutego 2015 panowie w końcu UP dostałem świeże foty w weekend wracam do NL i planuje ścinkę amnesi tylko nie wiem czy już czas odżywki zostały odstawione w tym tyg bluematic i bluebery maj się chyba dobrze i jeszcze potrzebują czasu jakieś wskazówki mile widziane
RamzesNL Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Opublikowano 11 Marca 2015 Siemanko kolejny UP Amnesia już ścięta wyszło z niej 30 g bardzo smaczna jestem pod wrażeniem tłusta i kopiąca Royal bluematic i blueberry jużdochodzą bardzo ciekawie pachną blueberry bardzo zbite topy niedługo nowy growlog w wodzie już pływają jack herer automat i painkiller xl medical jakieś informacje na temat tych odmian mile widziane mam zamiar zrobic z nich outdoory jestem w NL pogoda sie rozkręca niedługo można sadzić pozdro palacze
Recommended Posts