-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Koz1 · Opublikowano
🤫🤫🤫 mam nadzieję że będzie trzepać 🤣. Wczoraj się bawiłem aparatem i próbowałem porobić zdjęcia trichomow, może i są nie wyraźne tak do końca bo wialo wczoraj na tarasie ale wydaje mi się że coś tam widac. -
Przez kolober · Opublikowano
Witam ponownie, dzisiaj wstawiam fotki po wczorajszym podlewaniu, niestety nie miałem czasu żeby bawić się w nagrywanie a pić dziewczyną trzeba dać 😅. Dostały wczoraj tak jak ostatnio po półtora litra wody z dodatkiem nawozów od TA Terra Aquatica tripart dostały tak: po Micro 1,5ml na litr wody czyli 9ml/6L to samo grow 1,5ml na litr czyli 9ml/6L i Bloom 1ml na litr czyli 6ml/6L. Po zmierzeniu EC samej wody 0,238 a po dodaniu nawóz 1385 EC, ogóle staram się podawać im około 1600 ale dosyć niedawno były wysadzane do nowej ziemi a nie miałem ostatnio czasu żeby podlać je do ranoffu żeby zrobić pomiary dlatego dostały troszkę mniej a i pH roztworu było 5,98. A i z uwagi na brak filtra z odwróconą osmozą kupuję im wode mineralną 😁 tak że dbam o swoje dziewczyny 😅😉 -
Przez kolober · Opublikowano
Siemasz, to że chińczyk to nie szkodzi bo one są i tak dos wydajne. Ja też na tą chwilę lecę na 300w chińskie 😁i jestem z tej lampy zadowolony na maxa bo stosunek ceny do jakości jest petarda. Dopiero w następnym tygodniu wjedzie mi zestaw od spider farmer z lampą 320w. A to są automaty ? -
Przez krycha13 · Opublikowano
Dzień 36: Tak na szybko! Odwaliłem konkretne LST ze względu na niską szafę i wyciąłem 2 najniższe wyrastające odnogi. Podobno nie warto ich trzymać. Zobaczymy hehe. Nie wiem czy coś teraz w nawozach zmieniać? Kolor zdjęć zależy od tego czy krzak jest przy drzwiach czy od wewnętrznej strony.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts