ZałogaBezzałogowca Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Witam, od dłuższego czasu mam w planach zapalić i zagrać w jakąś grę. Problem w tym że co nie odpale to po 5-10 minutach mi się nudzi i wyłączam, np CoD zbyt dynamiczny, Skyrim zbyt nudny (normalnie tego nie zauważam). Poleci ktoś idealną grę na ten stan? Pozdrawiam
Ambasadorka Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Diablo III dobra na wkrętkę
Macky Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Gry - Gry online - PC - Xbox - Playstation - całe 13 stron
Bakasz Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 My ostatnio po zjaraniu gramy w Hearthstone, zwała jak nic.
GoliBroda! Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Elo. Swego czasu dużo czasu spędzałem przy grach i tak szczerze to wątpie żeby ktoś polecił ci coś co może ci się spodobać bo każdy lubi co innego także ja zaproponuję Ci gry nie z jakiejś zjebanej top listy best sellerów bo choć TOPlista może brzmi fajnie to jest tam sam szajs ale je**ć to... Łap tu gry specjalnie na fazę. -Antichamber - Gra ryje banie totalnie "gra łamie wszelkie prawa geometrii i logiki, idąc w prawo może okazać się, że idziemy w lewo." -SuperHot - Powiem o tym tylko tyle, że masz spluwę, masę przeciwników a czas płynie tylko gdy się ruszasz. -Against The Wall - Jak kolwiek starałbym się to opisać to ni ch**a sie nie da -SCP Containment Breach - Horror o potworku który zabija jeżeli odwrócisz wzrok od niego. I ogólnie jak jesteś fanem serialu to The Walking Dead, ja bez trawy w to grać nie mogłem więc jest to chyba idealna gra dla upalonych i w sumie to tylko dla upalonych. Powyższe gry starczą na maks pare godzin, a jeżeli masz czas i ochotę to polecam garry's moda - moja ulubiona gra. Prócz tego, że uczysz się w nią grać jakieś 200 godzin jest spoko, jest beka i można użyć kreatywności. Aaaa no i wszystkie te gry mają chu**wą grafe bo w inne nie gram Mój 9cio letni komp słabo sobie radzi.
Dzik Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 mafia wiedźmin nfs 5 : 2000 porshe teeken 5 baldurs gate icewind dale klasyki takie że lepsze niż nowości
Recommended Posts