Polska Polityka Narkotykowa - Łamanie praw człowieka przez władzę podczas łapanek, przesłuchiwań i przeszukiwań. Kilka słów z realności
-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Update: dzień 14 ( 0 / 14 ) Dzisiaj mija dwa tygodnie od wyjścia. Usunięte pierwsze liście jednopalczaste. Przy budowie piątego piętra planowany topping. Po tygodniu gięcie. Warunki stabilne: temp. 25-26st. C, Rh 60% ( przykręcony nawilżacz z 70% ). Podlewanie w dalszym ciągu 0,6l pożywki na każdą ( Sugar Royal, Pure Zym, Power Roots ). Wczoraj dodany również CalMag w ilości 1:1000 na 2 litry całości pożywki. Światło podkręcone do 170W. -
Przez Trawkowiec · Opublikowano
Im brakuje słońca, widzisz jakie mają wyciągnięte łodygi. Od jakiej ty je strony trzymasz, południe, zachód.... -
Przez Eolenis · Opublikowano
No I mamy finał. 4 panny po kolei. Ta najbardziej luźna prawdopodobnie haze 77g Do reszty jestem pewny. A wiec 2 sztuki to Blue Cookies 1 pani 86g 2 pani 94 g I ostatnia to Gorilla Glue 88g Czyli finalnie 345g Do tego troche kieffu z trymowania jakies 2 g Jestem super zadowolony, chociaż ta luźna troszkę przesuszona. -
Przez PewnieDomin · Opublikowano
siemka roślinki (automaty) rosną se tak od 29 kwietnia na parapecie myślałem żeby 17 maja przesadzić je na spota outdoor. Myślicie że coś z tego będzie czy lipa?
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts