Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

z poczatku Twoj Gl to byøa jedna wielka klapa i brak wiedzy na temat uprawy ale konopie wybaczaja i ucza , idzie ladnie zielono :puff:  pozdrawiam i zycze duzych plonów .! pamietaj HPS to HPS a nie jakies tam swietlówki ;)

Opublikowano

nikt Ci nie powie dokladnie ile bedzie wszystko kosztowac bo kazdy robi indwidualnie pod siebie i out out'owi nie równy . Sa na forum kosztorysy tych bardziej wymagajacych od growera materialow czyli drozsze pesftki fem , drozsze ziemi plus te drozsze nawozy i kosztorys tych bardziej "pomyslowy"czyli nawozy z pokrzyw , ziemia z spod pokrzyw pol ze ziemia sklepowa itp itd . Szukaj na forum jest wszystko az nad wiedzy na ten temat .

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hash monster:automaty 74:62 dni hmm tak myslalem i wychodzi na to że one byly dobre 50 dni na wegu a hash nawet 60 boautomaty zaczęływczesniej, to ilejeszcze bede je pielęgnować z 2 miesiace ?

Podwyzszylem lampe bo przypalala topy :\

gallery_41745_811_110275.jpggallery_41745_811_1331618.jpggallery_41745_811_277223.jpg

Opublikowano

bardzo ladnie to wyglada :) jednak HPS to jest to :)

moja druga uprawa będzie pod HPSem na 100% :) porównanie które wstawil Vito mnie przekonalo, ze lepiej te 200zl zainwestowac nawet w HPS 100W czy 150W. Pozatym jak się uda mi z powierzchnia wieksza na drugi raz to jeszcze sobie papryczki chili wlasnie wychoduje hehehehe :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+