Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Witam wszystkich zakładam fotorelacje w celu uzyskania pomocy z moją dziewczynką.
Odmiana to Sin Tra Bajo od Greenhay została mi polecona więc próbujemy :) Nie znalazłem fotorelacji z tą odmianą więc może być ciekawa.Licze na mała pomoc,a postaram się o dobrą fotorelke :) 

Użyłem :

- donica 30 L
-biohomus 
-planton k
-sok z cytryny
-skorupki od jajek

Biohomus szedł od 2 tyg życia
Teraz leje tylko planton k z wodą od 3 tygodnia jednak chyba za szybko zacząłem

Na początku poszła standardowo do kieliszka z wodą i w ciemne miejsce.

21 dzień 

gallery_41570_714_52681.jpg

35 dzień przed "puszczeniem jej wolno" 
po zmianie 

gallery_41570_714_291019.jpg

gallery_41570_714_187808.jpg

• Upvote 1
Opublikowano

a juz mialem cie zjebac z tym lst ale widze ze ogarneles i sciagneles jej smycz fajnie

niema co komentowac dobrze idzie

Opublikowano

Jak będzie trzeba to zjebaj to pierwsza uprawa więc dopiero się ucze.Jedynie listki zostały odsłonięte żeby światło dochodziło wszędzie.Ciesze się,że ktoś doświadczony widzi i mówi,że dobrze idzie.Jest motywka do dalszej pracy :) Zastosuje się do rady i będe lał samą wode przez nastepne 2 podlania 

Opublikowano

Ok czyli teraz jeszcze dawać biohomusa z wodą,a planton k do kosza.W takim razie co na kwitnienie ? Dzieki wszystkim dobrym ludziom udzielającym się w temacie :)

Opublikowano

Leć bio, tanie i fajne nawozy to np. BioBizz OutDoor Pack niedrogi a na start idealny. Szukaj nawozów bio na kwitnienie typu BioBloom czy Canna BioFlores itp., growshopów masz pełno reklam na forum ;)

Roślinka teraz odżyje :)

A biohomusa zacząć spowrotem lać czy tak jak mówiłeś samą wode przez jakiś czas ? 

Dzięki wielkie za podanie nazw nawozów.Jest tego dużo na rynku i ciężko coś wybrać.

10 wypłata więc zamówie nawozy skoro jeszcze nie kwitnie to zdąrzą do mnie dojść spokojnie.

Opublikowano

Biohumus jeszcze zależy który masz, jeżeli masz tego:

ekodarpol-biohumus-4m.jpg

to możesz go lać, jeżeli inny to wywal albo zostaw do kwiatków na balkon ;) 

Najpierw dwa podlania sama woda.

Opublikowano

Siemanko wszystkim :) Dzisiaj kolejny update.Zapowiada się burzowy tydzień jednak więcej z tego to słońce świeci  :) Zauważyłem,że na pewno czegoś jej brakuje ale na zdj tak tego nie widać.Pojawiły się małe dziurki w niektórych liściach i takie białe kółeczka jakby korektorem ktoś zrobił.Jest to na pewno spowodowane brakiem jakiegoś pierwiastka ale nie wiem jakiego.Roślinka spokojnie sobie dojrzewa od poprzedniego razu podłałem ją samą wodą w dodatku troche popadało i tak to wygląda na dzień dzisiejszy.

38 dzień Sin Tra Bajo 
gallery_41570_714_324884.jpggallery_41570_714_441885.jpggallery_41570_714_141448.jpgCo myślicie ?  :) Jutro zamawiam nowy nawozik

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+